Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Wedding - Sve za vjencanje

Wedding - Sve za vjenčanje

Početna » Plesni tečajevi za mladence » Property Details
  
Županija
OSJEČKO-BARANJSKA

Mjesto
Osijek
Plesni Studio LEON
Plesni studio Leon izgradio je vrstan ugled u pripremanju budućih mladenaca, njihovih kumova pa čak i roditelja za prvi ples mladenaca.

Možda će se netko od vas upitati zašto je važan taj prvi ples? Zapitat ćete se zar nije dovoljno da mladenci kada se dočekani pljeskom svojih uzvanika, pridruže svojim gostima na svadbenom veselju -otplešu bilo što?

Vjerujete, danas to više nije dovoljno.

Plesni studio LEON poručuje da je prvi ples konačno dobio svoje zasluženo mjesto u svadbenom protokolu. Ta se činjenica se prepoznaje po tomu što gotovo da nema mladenaca koji ne žele svoju posebnu koreografiju za prvi svadbeni ples. Sadašnji mladenci žele imati aktivnu ulogu u najljepših trenucima svoje svadbene svečanosti. To je zato što žele kroz plesnu koreografiju zabaviti i zahvaliti svojim gostima što su došli podijeliti s njima njihovu sreću znajući da, ma kako oni na kraju to izveli.da će njihov ples biti nagrađen gromoglasnim pljeskom i ovacijama svih gostiju. 

 Napokon, Plesni studio LEON vas uvjerava da prvi ples mladenaca nije običan ples
* jer su to prvi koraci na početku vašeg zajedničkog života
* jer su to prvi koraci s osobom koju voliš najviše na svijetu i
* jer su to prvi koraci koje prate oči svih najdražih vam ljudi oko vas. 

Zato, dragi mladenci, ovdje imate priliku da se pribilježite u Plesni studio Leon i dogovorite s njihovim voditeljima da vas poduče kako biste, uz glazbu koju vi odaberete i volite, i koreografiju koja vam najbolje pristaje - sigurno i ponosno otplesali vaš prvi svadbeni ples.

Mob: +385(0)99 415 6941 Leon
E-mail: leonajtlbez@hotmail.com
Web: www.ps.leon.hr
Facebook: Plesni Studio Leon
 

Više informacija
Enter the security code.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Send
* denotes mandatory field
Asset 1 Asset 2 Asset 3