Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Wedding - Sve za vjencanje

Wedding - Sve za vjenčanje

Početna » Prostori za vjenčanja » Property Details
  
Županija
PRIMORSKO-GORANSKA

Mjesto
Skrad, Gorski Kotar
Maple Valley (Javorova Dolina)

Maple Valley imanje je smješteno u srcu šuma Gorskog Kotara, skriveno od znatiželjnih pogleda. Oaza mira i tišine. Do te idile Vam treba svega 30 minuta od mora i Rijeke, a od Zagreba sat vremena. Idealno mjesto za vjenčanje na otvorenom.

Imanje Maple Valley se prostire na 10 hektara prekrasnih livada i šume gdje se nalaze tri jezera, kao i nekolicina potočića koji izviru na samom imanju, a sve to čini idealnu scenografiju za važne događaje u Vašem životu, od rođendana, vjenčanja na otvorenom do svega onoga što posebno želite proslaviti. Predivna zelena prostranstva omogućavaju Vam prekrasne proslave na otvorenom u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Na samom imanju nalaze se tri kuće koje se svojim rustikalnim uređenjem savršeno uklapaju u zeleni okoliš koji ih okružuje, a unutar kojih možete smjestiti svoje goste. Ostatak gostiju se može smjestiti u hotele nedaleko imanje do kojih je osiguran prijevoz. Na imanju Maple Valley su  i bazen, teniski teren, za mali nogomet teren te skijaška staza, a sve to na raspolaganju gostima.

Maple Valley nudi organizaciju vjenčanja na otvorenom ili sa šatorom. Na samom imanju postoji veliki stari štagalj koja se može preurediti u salu, po želji mladenaca.

Mob: +385 (0)91 127 2222
E-mail: zrinka@maplevalleycroatia.com
Web: www.maplevalleycroatia.com


 

Više informacija
Enter the security code.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Send
* denotes mandatory field
Asset 1 Asset 2 Asset 3