Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Wedding - Sve za vjencanje

Wedding - Sve za vjenčanje

Početna » Glazba » Property Details
  
Županija
ZAGREBAČKA

Mjesto
Zagreb
Amorose kvartet
Amorose su vokalno-instrumentalni kvartet akademski obrazovanih glazbenica sa dugogodišnjim iskustvom. Glazbu uče i sviraju od malih nogu, pa su tako note naučile čitati prije nego slova. 
Osnovala ih je 2015. godine Iva, na temelju dugogodišnjeg zajedničkog prijateljstva i muziciranja, a ime Amorose je osmislila Mateja (iz glazbenog rječnika; oznaka za interpretaciju; amoroso = ljubavno).
Iva, Mateja, Petra i Tajana zajedno su studirale na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a danas kao profesorice rade u istoj glazbenoj školi. 
Iza sebe imaju mnogobrojne nastupe na različitim pozornicama kao solo izvođači, članovi orkestra, prateći vokali, Mateja je napisala nekoliko pjesama za hrvatske festivale, a Iva, osim s Amorosama, puno nastupa i sa svojim bandom - Iva Smojver Acoustics.
Obrade duhovnih skladbi u izvedbi Amorose kvarteta idealna su glazba za crkvena vjenčanja, dok klasične kompozicije i ljubavne pjesme izvrstan odabir za profinjena ili intimnija vjenčanja. Amorose glazbu izvode višeglasno uz pratnji instrumenata (klavir, violina i flauta), samo instrumentalno ili a cappella.

Mob: +385 (0)91 519 8656
E-mail: iva.smojver@yahoo.com
You tube kanal
Web: www.ivasmojver.com.hr/weddings
Facebook: Amorose
 

Više informacija
Enter the security code.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Send
* denotes mandatory field
Asset 1 Asset 2 Asset 3