Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Valentinovsko vjenčanje, zašto ne?


 

Što više detalja ljubavi, to bolje!  Dakle, prava ste romantičarka i želite se udati upravo na dan kada vas je i vaš dragi (također romantičar) zaprosio prije godinu dana – na Valentinovo. Vaše vjenčanje tada mora odisati pravom romantikom pričajući ljubavnu priču, vas golupčića, pomno odabranim detaljima.


Valentinovo je dan kada biste vi i vaš dragi trebali izgledati elegantno, ali na onaj ‘old fashioned way look’. Ugledajte se, primjerice na Grace Kelly ili Jackie Kennedy i dobit ćete pravu inspiraciju za vjenčanicu koju biste mogli obući. Druga opcija je odabir klasične bijele vjenčanice s crvenim Detalji valentinovskog vjenčanjadetaljima. Kosa neka bude podignuta i ukrašena crvenim cvijećem, primjerice ružama, Preko ramena prebacite crveni svileni šal, a u ruci obavezno nosite buket crvenih ruža. Za djeveruše odaberite haljine u ružičastoj ili crvenoj boji, a mladoženja neka ima barem jedan crveni ili ružičasti detalj, poput kravate ili manšeta.

Vjerujte, mnogi parovi su romantičari i žele vjenčanje upravo na ovaj dan zaljubljenih tako da morate unaprijed rezervirati prostor gdje će svadba biti održana. Salu ukrasite mnoštvom svijeća kako biste dobili pravi romantični ugođaj. Kako je Valentinovno dan zaljubljenih, nećete samo vi biti golupčići te večeri, već i svi vaši gosti koji još uvijek cijene i slave dan ljubavi. Dakle, prostor mora odisati pravom romantikom i toplinom. Kako se radi o mjesecu veljači, osigurajte da sala bude dovoljno topla ukrašena nježnim pastelnim bojama. Dekorirajte ju suhim i svježim cvijećem, primjerice ružama koje su u veljači su one iznimno skupe pa razmislite o tulipanima, hortenzijama i frezijama.

Pripazite, ruže su skupe u ovo doba godine Što se tiče menija, zašto ne biste i u njega uložili dodatan trud i poslužili svojim gostima afrodizijački meni koji uključuje kamenice, šparoge, bademe, piletinu s čokoladnim umakom ili samu čokoladu s jagodama, bananama i šlagom? Uz večeru poslužite kvalitetno vino, a uz jagode šampanjac.

Pozivnice neka budu u skladu s ostalim detaljima, dakle, valentinovske. Napišite poruku tipa: ‘Dođite i proslavite romantični dan Valentinova na vjenčanju Ive Ivić i Marka Markića’. Zahvalite im se zahvalnicama koje će biti pričvršćene na malene kutijce u obliku srca pune čokoladnih bombona. Ili im za poklon sami izradite puding za dvoje.Pokloni za goste - kutijce s bombonima

Glazba neka bude romantična. Odaberite kakav instrumentalni bend koji će svirati glazbu Frank Sinatre. Dame razveselite lijepo ukrašenim toaletom gdje će ih čekati sapuni i čokoladice u obliku srca. 

Valentinovo je dan zaljubljenih kada vam pretjerivanje neće nitko zamjeriti i kada ćete imati priliku i druge podsjetiti na moć ljubavi. Potaknite i ostale da međusobno podijele ono što osjećate vi, kao zaljubljeni par, i dozvolite si organiziranje najromantičnijeg vjenčanja ikad. Vjerujete li da biste u tom mogli uspjeti, vjenčanje na Valentinovo je upravo odabir za vas.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3