Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Valentinovo u braku


 

marina2Prošli ste zajedno već mnoga Valentinova. On vam je kupovao ruže I darivao plišane igračke, vi ste njemu kupovali parfeme i šalice sa svojim I njegovim imenom. Vodio vas je na večeru, a kad se ubacili dozu svoje kreativnosti, napravili ste sami okvir sa srcetima za vašu zajedničku sliku, a on vam je napisao pjesmu..Nakon svega toga, ideje se polako troše i više nisu toliko zanimljive kao prvih puta. No ako ste prije braka bili u vezi na duge staze, prvo Valentinovo u braku mora biti posebno i za pamćenje.

Bez obzira što ste moga Valentinova prošli zajedno, nije vrijeme da ih zaboravite, već upravo suprotno – oživite sva svoja stara Valentinova! Tako je, sjednite i skupite svoja sjećanja na stara Valentinova. marina


Kupite malu knjižicu (malu A3 bilježnicu sa tvrdim koricama ili rokovnik koji ćete ukrasiti prigodnim slikama) i fotografirajte sve poklone koje ste si darivali te zapišite sve uspomene koje vam padnu na pamet, a tiču se Valentinova - bile one lijepe, smiješne ili kakve god. Možda će vam se na početku činiti kao da se ne sjećate, ali kad zapišete datum 14.2. i iza njega određenu godinu, neke uspomene će ipak doći. Na početku stranice napišite datume, zalijepite fotografije i zapišite sve zgode i nezgode koje vas vežu za prošla Valentinova. Poslije toga, bitno je da ostatak knjižice ostavite prazan, a prije toga napišete što će mu govoriti : Iduća poglavlja su prazna; ne zato što nemam toliko uspomena, već zato što jedva čekam ispisati sve naše buduće uspomene!

marina1Romantika nikad ne stari. I zato napravite večeru, upalite svijeće, a na stolu neka ga dočeka knjižica sa vašim uspomenama na prošla Valentinova. Ništa nije vrijedno kao uspomene koje skupljamo, a još kad su objedinjene u jednoj knjižici, dobivaju posebnu vrijednost. Ako se ne možete točno sjetiti svih Valetinova, možete oživiti svoje stare uspomene koje se vežu za neke druge stvari, npr. u jednom poglavlju napišite “Kako si me zaprosio” i opišite svoje viđenje njegove izvedbe prosidbe. Zalijepite vaše zajedničke fotografije, na kojima izgledate kao sasvim lijep i usklađen par, fotografije na kojima pravite smiješne grimase, na kojima ste ljuti. Oživljavanje starih uspomena potaknut će vas na stvaranje novih.

Ako ste par koji nema još dugi staž prije braka, prionite na posao i skupljate svoje uspomene koje ćete jednog dana zapisati u knjižicu uspomena te imati savršeno valentinovo u braku!

Vaša Marina

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3