Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Vjenčanje u prirodi


Vjenčanje u prirodi, gypsi stil, kako bi rekli u Americi, stil je koji obuhvaća viziju šumskih nimfi, flauta i frula te šumskih cvjetnih proplanaka. Vjenčanje u prirodi, negdje u blizini šume danas se rijetko organizira, ali oni sretnici koji si to uspiju priuštiti uživaju u beskrajnoj ljepoti priode. Evo kako učiniti vjenčanje u prirodi savršenim.


Lokacija vjenčanja, obavezno, priroda. Nekakav proplanak ili čistina u šumi, možda javni park (ukoliko imate dozvolu) ili dvoriše kuće. Možete razmisliti o kakvoj vikendici u planini ili samo što dalje od gradske buke. Zanimljivo bi bilo smjestiti se negdje uz rijeku ili jezero. Uglavnom, što dalje od modernog svijeta, idealna je lokacija za vjenčanje u prirodi.   
Vjenčanje u prirodi
Haljina za mladenku je ženstvena i prozračna, načinjena od šifona, svile ili bilo kakvog laganog materijala. Potražite materijale koji imaju na sebi ručno rađene ukrase, primjerice, cvjetiće. Boje bi trebale biti nježne, poput zagasito bež ili prljavo ružičaste. Nakit ukrašen ornamentima, a poseban detalj nanožnica ili prsten na nozi. Preko ramena se prebacje ručno izvezeni šal, a u kosu se zatače cvijet u žarkoj boji ili kakav vjenčić.

Vjenčanje u prirodiVjenčanje u prirodi
Prostor je u prirodi i mora biti ukrašen divljim cvijećem, bršljanom ili ružama, livadskim cvijećem. Vjenčani buket također mora biti prirodan i jednostavan, kao da ga je mladenka maloprije ubrala dok je šetala šumom. 
Vjenčanje u prirodi 
Od ponuđenih slastica na vašem stolu neka se nađu orašasti plodovi (lješnjaci, bademi, orasi), šumski plodovi, naranče, jabuke, suho voće (marelice, šljive,  banane).  Poslužite domaći liker od borovnica ili višanja.
Vjenčanje u prirodi
 

Imate li mogućnosti organizirati vjenčanje u prirodi, iskoristite tu mogućnost i uživajte u svakom trenutku. Kako biste se zaštiti od moguće kiše, unajmite veliki šator koji ćete postaviti negdje daleko od gradske vreve, ukrasite ga već spomenutim detaljima i velikim šarenim lampionima.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3