Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Sunce na dlanu: Žuta boja vjenčanja


Žuto vjenčanje može biti vrlo zanimljiva ideja koja će podići raspoloženje za trajanja sunčanog ili kišnog dana. Ova izrazito jasna i upadljiva boja nudi bezbroj mogućnosti koje možete iskoristiti pri odabiru detalja i sitnica kojima ćete začiniti svoj čaroban dan. Od limuna koje ćete koristiti kao detalje i ukrase, preko cvjetnih aranžmana od narcisa do detalja poput staklenki meda koje ćete poklanjati svojim gostima. 


Žuto vjenčanje je jednostavno, veselo i zaigrano, a žuta boja se može (i mora) maksimalno iskoristiti. Evo kako:
Za cvjetne aranžmane najpovoljnije i jednostavnije je koristiti žute narcise koji rastu u proljeće kada su i najpovoljniji. Kombinacija žute i zelene boje u rano proljeće je pun pogodak i pravi nagovještaj sunčanih i toplih dana koji slijede, a kojih su se svi zaželjeli nakon hladne zime. Osim narcisa, na raspolaganju su vam orhideje, margarete i, naravno, ruže. 
Žuti detalji za vaše žuto vjenčanje koje možete koristit tijekom cijele godine su limuni. Savršeno se uklapaju u bilo koju kombinaciju, razbacani po stolu, u košarama, vazama, na drvetu. Sive i tamnije nijanse boje se odlično slažu sa žutom u nešto hladnijim mjesecima, tako da se za njih odlučite planirate li zimsko vjenčanje.
Anđeo u žutomVjenčanje na otvorenomMislite na sitnice
Djevojčicu koja će nositi prstenje obucite u haljinicu od tila žute boje kako bi izgledala poput malenog žutog anđela koji će vas voditi do oltara. Planirate li održati žuto vjenčanje na otvorenom, najbolji naglasak žute boje bilo bi organizirati prijem ili ceremoniju na livadi punoj žutih maslačaka ili pod kakvim drvetom žutih listova.
Žuti detalji će oduševiti goste... ..a vas zabaviti!
Svaki dodatan žuti detalj će biti primijećen i dodatan bod kod gostiju. Žute cipele, žute pozivnice, žute djeveruše… Ipak, ne pretjerujte, govorimo o detaljima! 
Žuti pulover......uz žuti cvjetić na reveru......i, naravno, nezaobilazan žuti detalj
Savršen detalj na mladenki bi mogao, osim kakvog žutog cvijeta u kosi, biti ručno ispleten žuti pulover kojeg će ogrnuti u crkvi., a koji će se savršeno uklapati uz njegov žuti cvjetić na reveru.
Poslužite žute koktele i limunadu......na stolovima punim žutih detalja
Limunada, žuti koktel, domaći keksići, upaljene svijeće. Stvorite savršen ugođaj koji će prijati gostima i za sunčanog dana, ali i nezaboravne večeri.  
Umjesto skupih aranžmana, naberite kite žutog cvijećaZa goste pripremite domaći med
Za poklone gostima odaberite malene žute kutijce u koje ćete pakirati bombone ili domaći med s etiketom vaših imena i datuma vjenčanja. 
Kraljica tortaŽute poslastice
Torta neka bude žuta kraljica, a i ostale delicije poslužite u jednakoj boji. Razveselite sebe i svoje goste ovom dražesnom bojom koju svi rijetko nosimo, ali zato vječno volimo upravo zbog toga što nas podsjeća na sunce, koje rijetko tko da ne voli. Poklonite svojim gostima sunce na dlanu i obojite svoje vjenčanje u žuto! 

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3