Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Igramo se bojama: Čokoladno smeđa + morsko plava


 

Popularnost vjenčanja obojanih čokoladno smeđom bojom u kombinaciji s morsko plavom je rasla tijekom prošlih godina, a upravo 2011. doseže svoj vrhunac. Bez obzira za koju nijansu plave se odlučite, svaka savršeno pristaje čokoladno smeđoj i postoji milijun kombinacija i varijacija na ovu temu. Detalji u ovim kombinacijama daju jedan posebno elegantan i profinjen dojam cijele svadbe. Dakle, redom  - smeđe plavo vjenčanje.

Mislite na detalje!  Pokloni i pozivnice  

U današnje vrijeme sve popularnije vjenčane cipele u boji savršen su izgovor da se ograničite na kupovinu (dosadnih) bijelih cipela (osim ako ih uistinu želite!) i odvažite se kupiti vrtoglavo visoke potpetice u morsko plavoj boji. Plavi detalj na podvezici i bijeli cvijet u kosi (primjerice, orhideja) će zaokružiti cijelu priču, a osim toga, ispunite ćete onu obvezu nošenja plavog na dan vjenčanja.

 Plavi detaljZašto se ograničiti na bijele vjenčane cipele?

Kako i ne postoji neki izbor cvijeća u ovim bojama, neka ono bude bijelo (ruže, orhideje, hortenzije), a cvjetni aranžmani neka budu povezani svilenim vrpcama u smeđoj i plavoj boji. Detalji popu kartica za sjedenje, salveta, presvlaka za stolice ili stolnjaka su također nešto što se da vrlo zanimljivo iskombinirati.

Plavi detalji na stolu......koje možete napraviti...... ili kupiti

Sitni smeđe plavi detalji na stolovima će izgledati fantastično, pogotovo ako uključite maštu i izmislite što više novih, jedinstvenih i kreativnih ideja. Prstenje u školjci povezano plavom vrpcom, teglice plavih bombona ukrašene smeđim vrpcama, kupovni ukrasi u takvim bojama, izbor je uistinu raznolik.

Lavanda, kao plavi detalj na stoluPoklonite gostima neobrađenu kavu, miris će ih oduševiti!

Poklon za goste bi mogao, primjerice, biti malena kutija punjena svježom nesamljevenom kavom ukrašena morsko plavim detaljima, na kojoj, naravno, piše datum vjenčanja i imena mladenaca.

Svaki detalj neće proći neprimijećenoNeke detalje izradite sami Crno bijele fotografije podignite trakom morsko plave boje 

Djeveruše i djevojčicu (dječaka) koja će nositi prstenje, također obucite u smeđe satenske haljine ukrašene morsko plavim detaljima. Ove tamnije nijanse njihovih boja savršeno će isticati bjelinu vaše vjenčanice.

Narančasta, bijela, zelena i crvena su boje koje odlično pristaju smeđoj i plavoj Jeste li razmišljali o puštanju grlica nakon ceremonije?

Čokoladno smeđa i morsko plava boja savršeno se uklapaju s bijelom, narančastom, zelenom pa čak i crvenom bojom tako da uistinu imate širok izbor boja koje možete ukombinirati.

Smeđa i plava boja su idealne za vruća ljetna vjenčanjaKombinacije i mogućnosti su nebrojene......samo se prepustite mašti, ili internetu. 

Osim što će obojiti dan vjenčanja u toj boji, neka pozivnice i zahvalnice budu jednako odgovarajuće. Vjerujte, svaki detalj na kojem ćete poraditi neće proći neprimjećeno.

Smeđa za čokoladu... ...plava za ukrašavanje!

Osim čokoladno (smeđe) torte, gostima poslužite čokoladne muffine ukrašene plavom pjesnom od bjelanjaka i šećera. Slatko, prigodno, i uistinu moderno. Vjenčanja u 2011. godini čekaju da budu obojena u kombinaciji čokoladno smeđe i morsko plave.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3