Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Jabuke kao tema vjenčanja


Jabuke su dekorativno I jeftino voće koje može biti izvrstan odabir kao tema vjenčanja. Savršen su odabir za vanjska vjenčanja onih mladenaca koji vole vole prirodu I voće ili se možda bave uzgojem istih.


Jabuke se pojavljuju u mnogo boja I nijansi tako da su vrlo dekorativne – žute, zelene, blijedo I žarko crvene – upotrijebite ih sve ne bi li ste dobili savršenu dekoraciju I temu vjenčanja. Ne zaboravite I na cvijeće drveta jabuke koje može biti ružičasto ili bijelo, zeleno lišće I smeđe grančice kako biste naglasili boje jabuke. Jabuke će djelovati vrlo prirodno I teško da ćete pogriješiti s bilo kojom odabranom bojom ili materijalom dok god je on prirodan.
aaa. 
Što se tiče dekoracija na stolu – neka bude već spomenuti pupoljci cvijeća, grančice I jabuke koje ćete dekorirati uzduž ili u centru stolova. S cvjećarkom se možete dogovoriti da vam napravi aranžmane koji će se sastojati od jabuka ili ih jednostavno možete ‘razbacati’ po stolu u kombinaciji s bršljanom ili nekim drugim zelenilom. Jednako lijepo će izgledati velike vaze napunjene malenim jabukama, koje mogu biti I umjetne, a za pravi rustikalni dojam dekorirajte košare s voćem gdje će u prvom planu biti, naravno – jabuke.
Kod dekoracije pozivnica se također poslužite motivom jabuke, a gostima zahvalite tako što ćete svakom pokloniti domaći džem ili pekmez od jabuka.

aple3aple8
Kod profesionalaca koji nude svoje usluge rasvjete se raspitajte imaju li kakav motiv drveta jabuke koji bi mogli projektirati na plesni podij, a svjetla neka budu u skladu s drvetom (zelena, crvena ružičasta ili žuta).
aple9
Gostima priredite zanimljivost tako što ćete ih pozvati na ples s jabukama. Svaki par će morati staviti jabuku na čelu te tako što duže plesati dok im jabuka ne ispadne na pod. To bi mogao biti zanimljiv motiv u večeri, a pobjednicima pokonite nagradu – tipa ušećerenu jabuku ili nešto slično.
aa4
Na meniju neka bude Waldorfska salata koja u sebi sadrži jabuke, glavno jelo svinjetina s jabukama, a  desert čokoladni fondue s jabukama ili pita od jabuka. Gosti neka se osvježavaju domaćom jabukovačom, jabučnim ciderom (Somersby) ili običnim sokom od jabuke.
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3