Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Kiša na vjenčanju! Ne paničarite.


Odabrali ste datum, rana je jesen. Priroda je zadivljujuća, šarenilo. Očevo vino je odstojalo, jabuke su tema vjenčanja, restoran je dekoriran, vjenčnica već preuzeta. No, kada ste se probudili i pogledali kroz prozor, shvatili ste da ovo neće biti jedan od sunčanih jesenjih dana kada ćete moći odraditi savršene fotografije u obližnjoj šumi u svojim bijelim cipelicama i velom na glavi. Pa što?


kisavjencanje1

Vrijeme je da stvari preuzmete u svoje ruke i odlučite i ovo odraditi po svom, i mladoženjinom, naravno. Prvo i osnovno, u nabavku kišobrana. Oboružajte se kišobranima u različitim veličinama, oblicima, bojama. Za svakog gosta po jedan, može i dva! Uzmite skupe, velike kišobrane, nabavite jeftine, na rasklapanje, svejedno.

kisavjencanje6

Potražite kakav detalj u žarkoj boji kako biste razbili monotoniju kišnog dana. Stavite cvijet u kosu, ogrnite se narančastom kabanicom, pojačajte ruž na usnama.

kisavjencanje7

Nabavite gumene čizme! Zaboravite staklene cipelice, ostavite ih za plesanje nakon večere. Za fotografiranje vani, obujte gumene čizme i dobro se zabavite.

kisavjencanje4kisavjencanje5

Kiša na vjenčanju  je savršeno vrijeme koje možete iskoristiti za izradu dramatičnih fotografija. Oblaci, nebo, lokvice, odrazi u vodi – sve to mogu biti idealni detalji koji će vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim.

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3