Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Tsunami odijela: Prava muška odijelaZamislite da nosite odijelo koje izvana izgleda sasvim ugodno, a iznutra skriva personaliziranu podstavu koja definira vašu osobnost, životni stil i ono što vi zapravo jeste.
Upravo takva su Tsunami odijela! Nastala su odraz potrebe pravih muškaraca – ujedinjuju sport, modernost i funkcionalnost. Pravilan odabir materijala, dizajna i udobnosti ono su što čini Tsunami muška odijela savršenim odabirom svakog muškarca.


tsunami4

Tsunami vjeruje da prava snaga dolazi iznutra i upravo zato je naglasak svakog Tsunami odijela njegova podstava. Ona je načinjena od lycre i radi se personalizirano, ovisno o stilu i ukusu svakog pojedinca. Tako izvana možete izgledati pristojno i uglađeno, dok ono što skriva unutrašnjost odijela čini da se osjećate sigurno, udobno, i najbitnije, potpuno svoje.

tsunami3

Još jedna inovativnost kod Tsunami odijela je upotreba karbonskih dugmeta. Karbon, inače vrlo snažan materijal, dosad se nije upotrebljavao pri izradi odjevnih predmeta, a njegova upotreba pravi je  odraz onoga što Tsunami predstavlja – snagu i vitalnost ujedinjene u kompoziciji za elegantnog muškarca izražene osobnosti.

tsunami5

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3