Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Top destinacije za medeni mjesec


Medeni mjesec je vrijeme koje samostalno trebate provesti za svojim novopečenim i novostečenim članom obitelji kako biste se odmorili od strke i stresa oko organizacije vjenčanja. Nije nužno da to bude putovanje na neku romantičnu i skupu destinaciju, vikend u dvoje u obližnoj vikendici ili putovanje biciklima kroz regiju, može biti dovoljno romantično druženje.


No, želite li ipak ovjekovječiti prve dane bračnog života odlaskom na neku top destinaciju, navest ćemo koje su to destinacije najpopularnije među mladim bračnim parovima.

medeni1

Za početak, ne moramo ići daleko – Italija. Venecija je najromantičniji grad na svijetu, Rim nudi nezaboravan noćni život, Firenca oduševljava bogatom povijesti. Produžite li samo malo dalje, prelijepe kutke za medeni mjesec pronaći ćete i na francuskoj rivijeri.

medeni3

Nešto egzotičnije destinacije, van granica Europe su svakako otoci - Karibi, Havaji, Sejšeli, Bali te otoci Francuske Polinezije (Tahiti, Moorea, Bora Bora).

Karibi su puni egzotičnih ponuda, gotovo svi kompleksi nude ponude za medeni mjesec te vam nikako neće biti dosadno. Moći ćete uživati u različitim aktivnostima, ali i bogatom noćnom životu. Slično je i na Havajima, mjestu koje ne spava. Dnevne zabave i druženja su nezaobilazna.

medeni2

Francuska Polinezija predstavlja jedno od najekskluzivnijih i najboljih odmorišnih destinacija na svijetu. Plaže iz snova, skriveni zaljevi, otoci iz snova – svijet potpuno drugačiji od svega što poznajemo, tako da se s razlogom čini kao mjesto iz snova.

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3