Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Dubai Shopping Festival: Drugačiji medeni mjesec


Dubai Shopping Festival održava se svake zime, a označava obilje popusta, vatrometa, zabave, natjecanja i nagrada. Na ovom festivalu možete iskoristiti vrijedne popuste  koje nude različiti trgovci iz cijeloga svijeta te po vrlo povoljnim cijenama priuštiti si posljednje modne krikove iz različitih područja. Festival je započeo 1996. godine kao inicijativa vlade grada Dubaija za promicanje trgovine, a svake godine je sve veći i zanimljiviji.


Dubai Shopping Festival nije samo festival trgovine, nego i obiteljski festival s velikim fokusom na zabavan program i različite večernje programe. Upravo zbog ovog festivala, tijekom siječnja i veljače svake godine, Dubai postaje turističko središte svijeta gdje se može uživati u predstavama, glazbi, uličnim zabavljačima, mađioničarima, vatrometu.

dubai

Dubai Shopping Festival može biti zanimljiv medeni mjesec koji ćete iskoristiti u mjesecima kada to I nije toliko uobičajno, nakon božićnih i novogodišnjih praznika. Šest dana u ovom predivnom gradu moći ćete uživati u kupovini i trošenju zarađenog novca s vjenčanja Smile 

dubai3

Ora Tours iz Osijeka je za vas pripremila program putovanja koji se sastoji od šest dana i pet noćenja. Polasci su organizirani tijekom mjeseca siječnja 2012.

dubai1

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3