Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Aktivni medeni mjesec: Bed&bike u Baranji

biking_thumb1

Ne želite se zatvoriti u hotelsku sobu i ne izlaziti iz nje danima (jer ste i to već prošli Smile) već razmišljate što biste mogli učiniti kao par koji voli aktivno provoditi vrijeme zajedno. Zašto vaša destinacija ne bi bila prelijepa Baranja gdje ćete unajmiti bicikle te uživali u predivnim krajolicima istočnog dijela Lijepe naše.

Baranja je puna domaćinstava koji nude privatan smještaj gdje možete odsjesti te uživati u Bed&bike ponudi. Ponuda Općine Bilje razvila je mogućnost unajmljivanja bicikala, smještaj za popravak bicikala, dostupne informacije o vremenu, lokacijama i biciklističkim stazama, a ukoliko pokisnete i prostor za sušenje odjeće i putne opreme.

dunav1_thumb1

Kroz Baranju se proteže Dunavska biciklistička ruta koja je dio europske biciklističke rute (138km). Staza je označena te se putem može uživati u baranjskoj flori i fauni, prirodi, svježem zraku. Staza vodi kroz ritske staze, bentove, tikveške šume, panonska sela.

Ovakav aktivni medeni mjesec može biti odličan način za provođenje aktivnog vremena zajedno, gdje ‘bike’ služi za upoznavanje prirodnih ljepota, a ‘bed’ za znamo već što! Smile


rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3