Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Novogodišnje haljinice naših modnih dizajnerica


Smak svijeta je iza nas, za Božić smo već u velikim pripremama, a treba porazmisliti što ćemo obući za Novu godinu. Predložiti ćemo vam haljine naših modnih dizajnerica u njima svojstvenom stilu u kojima ćete zasigurno zablistati te vesele zimske noći. Ove haljine za Novu godinu su unikatne, jedinstvene I nose potpise renomiranih dizajnerica koje možete kontaktirati direktno s našeg portala.


Showroom Antonela Gregorović

Mala crna haljinica od lateks kože prati liniju tijela i otkriva noge. Trapez raskošni rukavi možda i nisu najpraktičniji za svečanu večeru, ali na plesnom podiju ćete zablistati.

novagodina4_thumb2novagodina5_thumb2

Ninchystyle Nina Šklempe

Crna duga svečana haljina otvorenih leđa s korzetnim vezanjem može predivno izgledati na otmjenijem dočeku, a u kombinaciji s odvažnim čizmama možete biti kraljica nekog underground tuluma.

novagodina2_thumb1

Yuniku Lidija Pihler

Yuniku u nešto pastelnijim bojama za najluđu večer u godini. Haljina otvorenog dekoltea, nježnog padajućeg materijala. Visoke potpetice, visoko podignuta kosa i kao stvoreni ste za balski doček.

novagodina_thumb6novagodina1_thumb3

Carol Klara Ivanović

Klara Ivanović potpisuje haljinu lepršajućeg svilenog materijala s pomalo neobičnim uzorkom koji podsjeća na vojnički izgled. Ova haljina savršena je za buntovnice koje će Novu godinu dočekati na otmjenom mjestu.

novagodina6_thumb1novagodina7_thumb1

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3