Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Njen i njegov dan: Uskladite detalje


Iako se oko vjenčanja najviše angažira mladenka i mnogo toga je podređeno njenim željama, ne smijemo zaboraviti da je ovo i njegov dan. On će, dakle, potvrdno klimati na većinu stvari koje ona odluči, jer ipak je ovo ‘njihov’ dan, tako da će se složiti kada ona odluči da će vjenčanje biti formalno ili opušteno, vani ili u svečanom restoranu, ili da ga čak uopće neće ni biti.


Šalimo se! Naravno da mladenci zajednički donose bitne odluke oko organizacije vjenčanja, iako se možda detalji ipak prepuštaju ženskom dijelu para. No, na mladoženji ostaje spremiti se za taj svečani dan, i nipošto ne zasjeniti mladenku. Odijelo koje mladoženja odabire treba nadopunjavati ljepotu vjenčanice i zato je bitno uskladiti detalje. Ukoliko mladenka ima ružičasti pojas, ne bi bilo loše da mladoženja upravo u toj boji odabere kravatu ili leptir mašnu. Detalji su, i u ovoj priči, vrlo bitni,  zato ih na vrijeme uskladite!

uskladjeni

uskladjeni4

uskladjeni6

uskladjeni7

uskladjeni8

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3