Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Elegantni šeširi za ponosne majke


 

Majke i očevi su ti koji udaju ili žene kćer ili sina, te je vjenčanje posebna prilika i za njih, da ne kažemo ‘njihova’ zabava. Majka mladenke ili mladoženje vrlo je važna ličnost na vjenčanju stoga i ona mora zasjati u primjerenom i elegantnom stilu, kako to majkama i priliči. Iako se kod nas rijetko nose šeširi, upravo taj modni accesoire podiže cijelu kombinaciju na poseban nivo te  čini cijeli outfit profinjenim.


sesiricisesirici5

Na engleskim svadbama običaj je već dugi niz godina da dama nosi šešir na vjenčanju, gdje se zapravo dame pomalo i natječu koja će ponijeti usmenu titulu najljepšeg šešira.

sesirici4

Elegantni šeširi pristaju kako svečanim haljinama, tako i odijelima za žene, pa se mogu kombinirati i u jednoj i drugoj varijanti. Iako pristaju i mlađim damama, prepustit ćemo ovaj modni dodatak majkama kako bi zasjale na vjenčanju u kojem i same sudjeluju.

sesirici1

Na vama je samo odabrati varijantu šešira – hoće li on biti decentan te u skladu s nekim drugim dodatkom (poput torbice ili cipela) ili ćete odabrati estravagantni šešir kojim ćete zasjeniti sve ostale goste!

sesirici6sesirici7

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3