Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Hugh Hefner oženio Crystal Harris


 Početkom ove godine, točnije na samu Novu godinu, u bračnu vodu je uplovio Hugh Hefner. Oženio je Crystal Harris, djevojku koja je 2011. godine otkazala njihov prvi pokušaj vjenčanja samo dan ranije.


Hugh Hefner i Crystal Harris su trebali pred oltar u mjesecu lipnju 2011. no mladenka je otkazala vjenčanje dan prije. Krajem 2012. mladenci su najavili ponovne zaruke te su se zaista 31.12.2012. vjenčali.

hugh

Ovo je prvi brak mlade Crystal (26 godina), a treći za Hugha (86 godina) koji već ima četvero odrasle djece sa svoje dvije prijašnje žene.

Prekid koji se dogodio 2011. godine bio je poprilično nagao te su nakon toga bivši zaručnici bili na ratnoj nozi. Crystal je gostovala na radio emisiji gdje je javno govorila o seksualnom životu s Hughom govoreći kako se od događa samo jednom u dvije godine te kako traje dvije sekunde. Nakon toga se ispričala, a Hugh je prihvatio ispriku. Pomirili su se 2012. godine, nakon čega su, oboje presretni, uplovili u bračnu luku.

hugh1

Crystal se na Twitteru pohvalila novim zaručničkim prstenom dok je stari prodala na akciji za 90 00 američkih dolara.

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3