Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Božićno vjenčanje: Spojite najvažniji dan s blagdanskim ugođajem


Prosinac je najčarobnije doba godine, obitelj je na okupu, a crkva je već dekorirana. Zašto ne biste imali božićno vjenčanje?


Vjenčane boje za božićno vjenčanje:

Crvena I zelena su prirodne boje Božića tako da se odiše tim tonovima pa bi bilo najjednostavnije samo se prepustiti. Naravno, postoje I druge mogućnosti koje se daju kombinirati s ovim osnovnim bojama ili jedne s drugim, primjerice: srebrna I bijela, srebrna I svijetlo plava, kombinacija tamno crvene, šumsko zelene I zlatne te zlatna I bež.

Torta za božićno vjenčanje:božićna torta

Kod odabira vjenčane torte razmislite o nekom motivu vezanom za ovo ugodno blagdansko vrijeme  poput torte u obliku božićnog debla ili možda običnog poklona ukrašenog velikom vrpcom. Ukrase načinite od marcipana ili jestive paste u različitim bojama.

Božićne pozivnice za božićno vjenčanje

Naravno da želite oslikati ugođaj blagdana, ali sigurno ne želite da vam pozivnice izgledaju kao čestitke.  Najbolji odabir su naborane bijele pozivnice s ugraviranim tekstom. Možete se poigrati I s kojim božićnim motivom, kao što su snježne pahuljice.

Vjenčanica za božićno vjenčanje:

božićna vjenčanicaBožićna vjenčanica ne bi trebala biti različita od bilo koje druge. Izaberite onaj oblik koji vam najviše pristaje I uskladite, možda, s kakvim ogrtačem ili šalom u crvenoj boji kojim se možete ogrnuti ili ga povezati oko struka. Možete I potražiti haljinu sa sitnim šljokicama koje se presijavaju I podsjećaju na snježne pahuljice. Razmislite I o kakvom crvenom detalju u kosi, cvijet  ili vrpca. Također, muf za ruke je uvijek zabavan.

Cvijeće i dekoracija za božićno vjenčanje:

Cvijeće je u ovo doba godine skuplje, zato dobro razmislite. Zrcalni pladnjevi sa stupovima svijeća su elegantni I romantični. Središte stolova mogu biti velike vaze vode u koje ćete uroniti latice cvijeća (razmislite o kupnji umjetnih latica). Sa svilenim vrpcama svezanim u mašne nećete pogriješiti. Umjetni snijeg, koji možete iskombinirati sa svijećama ili aranžmanima cvijeća, je također atraktivan. Sa snijegom nikako ne možete pogriješiti pa razmislite o unajmljivanju stroja za pravljenje snijega.

 

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3