Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Boja ljubavi, boja strasti


Obojite svoje vjenčanje u crveno. Zagasita crvena, boja vina je dominantna boja koja unatoč svojoj upadljivosti zaista priliči svim prigodana, a kompatibilna je sa svim bojama! Ukoliko upravo vatreno crvena boja bude glavna boja vašeg vjenčanja, nećete griješiti u odabiru svih ostalih boja koje će ju pratiti.


Crveni kabriolet kojim ćete se dovesti  odvesti sa ceremonije, savršeno će se uklopiti u vaše crveno vjenčanje. 
Ukoliko ne odaberete potpuno crvenu vjenčanicu, samo poneki crveni detalj, poput cvijet u kosi, crvena pedikura I manikura, crveni ruž, crveni šala ili crvene cipela, može biti zanimljiv za vaše crveno vjenčanje.
Crveni gerberi, tulipani, orhideje I ružine latice na običnim svečanim bijelim stolnjacima bit će elegantni I profinjeni. Ukoliko želite još profinjeniji dojam, umjesto bijele uz crvenu kombinirajte zlatnu boju.

red6red8
Crveni sag na kojem ćete stajati u trenucima ceremonije, može podići cijelu atmosferu na potpuno viši nivo, a izradite li pomandere od crvenog cvijeća I zakačite li ih na rubove klupa ili stolica na kojma će sjediti gosti, vaš trud neće biti nezamijećen. 
Poigrajte se s detaljima kao što su ukrasi na tortama I kolačima – jagode, maline, ribizli ili koktelima (martini s borovnicama, sangrija) Gostima poklonite kakav crveni džem vlastite domaće izrade koje ćete personalizirati etiketama s imenima mladenaca I datumom vjenčanja. Pozivnice za crveno vjenčanje također neka budu u skladu.
red9
Crveni baloni su, također, dekorativni, a ispunjeni helijem mogu elegantno visiti iznad svakog stola.
red11red14

Kako nema ograničenja što se tiče boja, krenite u kombiniranje crvene sa svim ostalim bojama I dođite do nekih vlastitih I kreativnih ideja za svoje crveno vjenčanje.

rating
  Comments

Boja strasti
Created by AMARADI in 28.7.2011. 4:05:44
Crvena, strastveni izbor definitivno, ali ipak ju za vjenčanja biram samo u detalju. Može dobro izgledati u većoj količini ako se napravi mix više boja pa se stvori više bohemian look!

Asset 1 Asset 2 Asset 3