Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Najkraći hollywoodski brakovi


Donosimo top listu hollywodskih brakova koji nisu trajali pretjerano dugo. Je li se to dogodilo pod utjecajem alkohola, burne noći, razmaženosti ili nečeg trećeg, ovi najkraći hollywoodski brakovi nisu trajali niti cijelu godinu. Ovi hollywoodski brakovi pokazuju kako za ulazak u brak treba ipak malo više od novca i početnog zanosa, jer će vrlo vjerojatno  završiti na listi pod obilježjem ‘najkraći’. Uživajte!


Najkraći hollywoodski brakovi

10. Charlie Sheen & Donna Peele – 5 mjeseci

Ona je ‘anđeo koji je poslan da mi pravi društvo na ostatku njegova putovanja’, riječi su Sheena kada je oženio model Donnu Peele. Nakon samo 5 mjeseci su se razveli, a on je izjavio da ‘od lošeg auta ne možeš očekivati dugu vožnju’.

najkraci12

9. Drew Barrymore & Tom Green – 5 mjeseci

Glumica i komičar su se upoznali 2000., vjenčali se 2001. te nakon samo 5 mjeseci se razveli.

najkraci11

8. Bradley Cooper & Jennifer Esposito – 4 mjeseca

Glumac je komentirao kako je njihov kratki brak ‘nešto što se jednostavno dogodilo’.

najkraci2

7. Jennifer Lopez & Cris Judd – 4 mjeseca

Drugi brak Jennifer Lopez, prije Marca Anthonya, bio je definitivno najkraći. Nakon samo 4 mjeseca, pjevačica je najavila razvod od svog plesača, nakon čega je objavila vezu s Ben Affleckom.

najkraci3

6. Colin Farrell & Amelia Warner – 4 mjeseca

Njihov brak je ‘dogodio prebrzo’ i ‘bili su premladi’, riječi su glumca koji je čak istetovirao njeno ime na svom prstenjaku. Sad smile

najkraci4

5. Kid Rock & Pamela Anderson – 4 mjeseca

Kid i Pamela su izlazili u 2001., zaručili se u 2002., a razveli u 2003. Pomirili su se 2006. kada su se i vjenčali, te oboje podnijeli zahtjev za razvod.

najkraci6

4. Nicolas Cage & Lisa Marie Presley – 3 mjeseca

Lisa Marie je bila udana za Michael Jacksona samo 9 mjeseci, a brak s Cageom nije trajao duže od 3 mjeseca, bez obzira na njegovo divljenje iskazano Lisinom ocu, Elvisu.

Hudson Hotel

3. Kim Kardashian & Kris Humphries – 72 dana

Romansa koja je trajala 6 mjeseci, a završila prelijepim skupim vjenčanjem, nakon 72 dana je završila razvodom koji još uvijek traje.

najkraci8

2. Carmen Electra & Dennis Rodman – 6 dana

Nakon 8 mjeseci hodanja, Rodman i Carmen su se vjenčali u maloj kapelici 1998. Nakon šest dana Rodman je izjavio kako je bio pijan za vrijeme vjenčanja, a 6 mjeseci kasnije Electra je zatražila razvod.

najkraci9

1. Britney Spears & Jason Alexander – 2 dana

Britney se rastala od svog prijatelja iz djetinjstva nakon samo 55 sati. Vjenčali su se u Las Vegasu 2004. nakon čega je Britney izjavila kako ‘nije bila svjesna svojih postupaka’ i kako je bila ‘nesposobna vjenčati se’.

najkraci10

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3