Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Lista poklona za vjenčanje


Prije odlaska na vjenčanje i odabira savršenog poklona, provjerite imaju li mladenci listu poklona za vjenčanje na kojoj možete pogledati što im zaista treba.


weddinggift1

Kod odlaska na vjenčanje vrlo je bitno znati odabrati poklon za mladence koji će ih oduševiti. Ukoliko znate da mladenci već žive zajedno i da imaju, primjerice, velik kredit za stan ili da možda štede za auto, koverta s novčanicom(ama) bi možda bila primjerenija od ukrasne skupocjene vaze u koju ste se vi zaljubili na prvi pogled. Ako su pak vaši mladenci na ulasku u bračni život te su im potrebni raznorazni aparati, uređaji ili dekorativne sitnice, raspitajte se imaju li listu poklona gdje biste mogli pogledati što im točno treba te o vlastitim mogućnostima priuštiti im ono što će zaista koristiti.

weddinggift

Lista poklona za vjenčanje je savršen oblik darivanja mladenaca jer se smanjuje mogućnost dupliranja poklona, odražava želje I ukus mladenaca, a gosti mogu odabrati poklon u skladu sa svojim mogućnostima bez bojazni da se on mladencima neće svidjeti.

weddinggift2

Najčešće mladenci listu poklona rade u trgovinama bijele tehnike i uređaja, no neki se odlučuju i za trgovine namještajem, posuđem, dječjom opremom ili dekoracijama.

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3