Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Melem za usne kao poklon za goste


Zašto je melen za usne toliko važan? Usne nemaju žlijezde za proizvodnju potrebne masnoće što često rezultira suhoćom I pucanjem. Stoga balzam za usne svojim prirodnim sastojcima pruža usnama kvalitetnu njegu vraćajući im elastičnost, vlažnost, volumen i sjaj. 


Melem za usne kao poklon za goste

melem

U Maloj od Lavande osmislili su prirodan melem za usne koji ne sadrži nepotrebne aditive, a sami možete birati kakav okus i miris melema želite. Mala od Lavande melem za usne sadrži shea maslac koji bogato hrani vaše usnice jer je bogat vitaminima A, E i mineralima. Pčelinji vosak stvara zaštitni lipidni sloj  i sprječava isuživanje osjetljive kože usnica. Bademovo ulje služi kao antioksidans koji regulira vlažnost te ističe ljepotu usana dajući im prirodni sjaj. Maslinovo ulje se brzo i lagano upija te njeguje nadraženo kožu usana.

Od mogućih okusa i mirisa možete odabrati: limun, naranča, menta, čokolada, grožđe, lavanda, ružmarin, grejt, bergamont ili različite kombinacije navedenih.

melemchocolata

Savršen odabir kao poklon za goste!

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3