Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Preporučujemo: Mr. B’s muške cipele


Evo i njega s pričom: ‘Pa gdje ću si kupiti cipele?’ Svoj dio posla ste odradili, rezervirali vjenčanicu, kupili cipele, donje rublje, detalje za kosu, haljinu za poslije ponoći, cipele za poslije ponoći. A njegova briga je nakon polusatne potrage za odijelom, pronaći odgovarajuće cipele. Inače ne kupuje elegantne cipele jer radi na održavanju softvera jedne firme, pa uglavnom na posao, izlaske i sva ostala događanja dolazi u tenisicama. Tu vi nastupate, i možda, samo možda, mu predložite Mr. B’s muške cipele.


Kako je sve započelo?

Priča o Mr. B’ cipelama je krenula ovako. Djed Bensadoun je bio francuski postolar koji je pravio i popravljao cipele. Njegov sin, Papi Bensadoun je naučio svog oca trgovati i pretvorio vještinu postolarenja u trgovinu cipelama. A njegov sin, Aldo Bensadoun, treća generacija postolara, stvorio je vrijedan posao spajajući stari način rada svoga djeda sa zahtjevima modnernog svijeta. Tako je rođena marka Mr. B’s Gentlemen’s Boutique za brend ALDO.

mrb

mrb1

Način rada:

Kažu da je za izradu muške cipele potrebno pedeset različitih dijelova od kojih je većina izrađena ručnim radom u europskim najboljim trgovinama. Ručni rad je ono što MR. B’s muške cipele čini karakternima – sitni detalji, boja, činjenica da ih je načinila ljudska ruka, ljepota nepravilnosti. Mr. B’s cipele spajaju tradiciju i inovativnost – stare metode, najbolja kvaliteta kože i precizan način rada čini ove cipele elegantnim modernim cipelama koje su udobne pri svakom koraku.

Woodan_36_BK.jpg

Gdje kupiti?

Mr. B’s cipele se mogu kupiti u svim ALDO prodavaonicama.

mrb4

HEDLER_97_bk.jpg

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3