Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Što je TibiBox?


Odgovor – savršen poklon za vjenčanje na koje ste pozvani. Zašto? Zato što mladencima nudite ono što im se zaista sviđa!


Hajdemo mladencima pokloniti nešto posve drugačije za vjenčanje! Umjesto klasičnih dekoracija za stan, slika, albuma, seta za ručavanje ili novaca, poklonite im aktivnost!

Što je TibiBox?

TibiBox je zanimljiva novost na tržištu, a idealan poklon za vjenčanje. To je poklon kutija kojom poklanjate izbor između puno različitih ponuda za koje mislite da bi se svidjele onome kome su namijenjene. Naime, osoba koja prima TibiBox sama bira koju će aktivnost iskoristiti.

tibibox1

Za koga je namijenjen TibiBox?

Aktivnosti su različite: sport, opuštanje, gourmet, smještaj, slobodno vrijeme, a namijenjene su svim zaljubljenicima u more, neizlječivim romantičarima, nezasitnim tragačima za izazovima, sportskim fanaticima, rekreativcima, vrsnim gurmanima, ljubiteljima zabave, obožžavateljima wellnessa i relaksacije, ali i svima koji jednostavno žele iskusiti nešto novo i jedinstveno.

Sadržaj kutije TibiBox?

Tibibix je jedinstven proizvod koji je kvalitetno izrađen i zapakiran, a na njemu su radili vrhunski stručnjaci i dizajneri. On dolazi u obliku elegantno dizajnirane i pažljivo izrađene poklon kutije, bez iskazane cijene i s velikim izborom aktivnosti.

U kutiji se nalazi kupon s kodom koji koristi za prijavu na portal www.tibibox.com gdje se nalaze virtualni katalozi i ponude svih poklon kutija.

tibibox3

Kako funkcionira TibiBox?

Oni koju poklanjaju trebaju samo:

  1. Izabrati jednu od poklon kutija Tibibox.
  2. Pomoću koda na kuponu iz kutije registrirati se u portal www.tibibox.hr te rezervirati jednu od ponuđenih aktivnosti.
  3. Rezervirana aktivnost plaća se kuponom koji se nalazi u poklon kutiji.

Oni koji su darivani:

1. Otvaraju poklon kutiju te pomoću koda koji se nalazi na kuponu u kutiji registrira se u portal.

2. Nakon registracije mogu pregledati prezentacije svih aktivnosti koje za tu određenu poklon kutiju postoje u ponudi.

tibibox

Vrlo jednostavno!

Dovoljno je samo saznati što mladenci preferiraju te im omogućiti predivne zajedničke trenutke. TibiBox je tako idealan poklon za vjenčanje bez obzira radi li se dragoj osobi, prijatelju, poznaniku ili poslovnom partneru.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3