Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Za ljubitelje vrhunske čokolade: Leonidas praline


Leonidas već sto godina dijeli ljubav i strast prema finim čokoladnim kreacijama s milijunima obožavatelja u Belgiji i diljem svijeta. Pomno odabrane Leonidas praline mogu biti idealan poklon za vjenčanje za istinske ljubitelje vrhunske čokolade.


leonidas2

Predan rad na osmišljavanju novih okusa i tekstura, tvrdoglavo inzistiranje na vrhunskom proizvodu izrađenom od pomno odabranih svježih sastojaka i 100% kakao maslaca te ustrajna borba za viziju osnivača Leonidasa Kestekidesa da njegov preline budu proizvod vrhunske kvalitete dostupan svima, doveli su Leonidas do titule omiljenog proizvođača pralina u Belgiji koji polako, ali sigurno postaje globalno prepoznatljiv brand kroz više od 1400 prodajnih mjesta.

leonidas

Priča o Leonidas pralinama započinje davne 1882. godine kada je George Kestekides, mladi Grk emigrirao u Ameriku gdje je naučio osnove slastičarstva i stvorio Leonidas brend. Desetak godina kasnije Leonidas proizvodi su predstavljeni na sajmu u Briselu koji je posjetilo više od 13 milijuna ljudi. Tamo se George zaljubljuje u Joannu Teerklinck te zajedno otvaraju čajanu. Leonidas tako ostaje u Belgiji te stvara temelje za danas svjetski poznate praline.

leonidas4

Izbor od sedamdesetak vrsta pralina oduševljava i najzahtjevnije znalce, a velik izbor originalne dekorativne ambalaže za praline nudi bezbroj rješenja koja omogućuju odabrati savršen poklon za vjenčanje ili bilo koju drugu priliku.

leonidas1

Iznenadite mladence na čije vjenčanje ste pozvani odabirom vrhunskih pralina kako bi početak zajedničkog života pamitili po božanstvenim okusima. Leonidas praline svakako uvrštavamo kao idealan poklon za vjenčanje.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3