Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Tamara Ecclestone: Najavljeno ekskluzivno vjenčanje


Tamara Ecclestone, kći poznatog poduzetnika i vodeće osobe u Formuli 1, Bernija Ecclestonea, najavila je vjenčanje. Još estravagantnije i skuplje od onoga koji je imala njena mlađa sestra Petra.


Tamarin odabranik je propali broker Jay Rutland s kojim je u vezi pet mjeseci, a vjenčanje je najavljeno za 10. lipanj ove godine u luksuznom hotelu na Azurnoj obali. Zasad je pozvano oko 150 gostiju, među kojima su mnoge poznate osobe iz svijeta filma i glazbe te kraljevske obitelji. Tamara želi da goste zabavljaju Elton John I Leionel Richie te Jenifer Lopez za što će navodno izdvojiti oko 30 milijuna kuna.

tamaraec

Još uvijek se ne zna kakvu će vjenčanicu Tamara nositi, niti gdje će na medeni mjesec, no vjerojatno ni tamo neće biti štednje.

Iako je Jay Rutland pred bankrotom, vjenčanje će biti pravi događaj. Navodno će trajati četiri dana, a gosti će odsjedati u najluksuznijim hotelima, jesti najfiniju hranu i piti najfinija vina što će platiti, naravno, tata Bernie.

 
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3