Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Djevojačka, momačka zabava: Print na majicama


 

Djevojačka ili momačka zabava nikako ne bi trebala proći bez printanja majica sa šaljivim natpisima. To će posebno doći do izražaja planirate li provod negdje u gradu, na javnom mjestu gdje će vas u gužvi svi lako moći ‘legitimirati’ kao buduću mladenku, kumu ili djeverušu.

djevojdjevoj1

Zabavite se I istražite koje sve natpise bi mogli otisnuti na majice. Što natpis komičniji to je veća fora.

djevoj2djevoj3

Prije nego odete u kupovinu majica, dogovorite se s profesionalcima koji će vam odraditi tisak. Oni će vas uputiti kakve majice da kupite I koliko će vas sama izrada izaći. Sigurno I oni već imaju neke natpise koji će vam se možda svidjeti.

djevoj4djevoj5

Zatim kupite onoliko majica koliko vas je pozvano na zabavu. Dobro pripazite na veličinu majica, uzmite ih u nekoliko različitih veličina, a najbolje bi bilo provjeriti sa svakim pozvanim koju veličinu nosi.

djevoj6djevoj7

Odlučite hoćete li svi imati iste majice ili ćete napraviti posebno majicu za mladenku, kumu, mladoženju, kuma.

djevoj8djevoj9

Kod kupovine majice se možete odlučiti na one s dugim, kratkim ili bez rukava, ovisno o kakvom se godišnjem dobu radi, a kvaliteta majice će uvjetovati koliko će se kasnije ta majica upotrebljavati.

djevoj11djevoj12

Print na majicama je odličan način kako unaprijed zahvaliti svojim gostima što će upriličiti vaše vjenčanje, tako da o daljnjim darovima ne morate ni razmišljati.

djevoj13djevoj14

Želim vam ugodan provod na zabavi!

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3