Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Keira Knightley: Skromno vjenčanje i već nošena vjenčanica


Keira Knightley i James Righton početkom mjeseca svibnja izrekli su sudbonosno da. Ovo je jedno od najmanjih vjenčanja u povijesti, a velika holivudska zvijezda I klavijaturist grupe Klaxons učinili su to vrlo opušteno, pred samo 11 ljudi.


Vjenčanje je održano na jugu francuske, a gosti na vjenčanju su bili toliko opušteni da su neki došli  i u japankama. Ceremonija je bila kratka, a na izlasku iz crkve, malen broj gostiju je čestitao mladencima koji su se odvezli u starom Renault Cliu.

KNIGHTLEY RIGHTON MARRIAGE

Nakon toga su se gosti vratili u Chateau de Mazan, gdje su i odsjeli, kako bi nazdravili mladencima, a ostali su se uputili na nedaleko udaljeno imanje slavne glumice.

Keira je već najavljivala kako će na vlastito vjenčanje obući traperice I majicu, no ipak se odlučila za nešto otmjeniju verziju. Nagađa se ipak, da je haljina u kojoj se mlada glumica udala, već viđena na jednom događanju prije 5 godina. Radi se o Rodarte vjenčanici koju je nosila na jednom partiju, a koju je sada upotpunila s Chanel jaknicom i balerinkama.

keira1

No, iskreno, Keira nikad bolje nije izgledala. Razigrani, opušteni izgled, prelijep mladić pod rukom, tko joj ne bi pozavidio? Dokazala je kako vjenčanja realno ne moraju biti ‘big deal’ te kako je na kraju najbitniji zaljubljeni osmijeh mladenaca. A oni ga nimalo ne skrivaju.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3