Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Part 1: Obrojavanje je započelo!


 

Odbrojavanje do dana vjenčanja je započelo! Navodimo 10 stvari na koje morate misliti kako biste u potpunosti zasjali toga važnog dana.

1. Devet mjeseci prije: Pobrinite se za stanje kože

Ukoliko ste skloni tamnim mrljama, crvenilu ili drugim nepoželjnim pridjevima na licu, vratu ili leđima na vrijeme konzultirajte dermatologa. Imate devet mjeseci da dovedete svoju kožu u red. Potrebno je nekoliko mjeseci kako biste pronašli koji je proizvod idealan za vas, a zatim vam ostaje još nekoliko mjeseci da vam taj proizvod pomogne.

skin16skinskin1

2. Nekoliko mjeseci prije: Razmislite o frizuri koju želite

Ukoliko planirate određenu frizuru za dan svog vjenčanja, možda ćete morati pustiti kosu, a za to će vam trebati vremena. Dogovorite se mjesecima ranije sa svojim frizerom o tome što bi najviše odgovaralo obliku vašeg lica I vrata, o boji kose, ukoliko se planirate bojiti. O svemu tome treba razmišljati ranije kako biste do dana vjenačnja imali dovoljno dugu I svježe obojenu kosu. Nikako nemojte isprobavati novu boju kose u tjednu prije vjenčanja jer će biti teško to ispraviti u tako kratkom vremenu.

skin3skin13skin2

3. Tri mjeseca prije: Izbijelite zube

Kako biste smanjili tamne mrlje na zubima, posjetite stomatologa kako bi vam profesionalnim tretmanom izbjelio zube. Takvi zahvati su skupi, ali su vrlo učinkoviti, a najbolje rade kada se primjeni profesionalno čišćenje zubi.

skin5skin15skin14

4. Dva do tri mjeseca prije: Odlučite se za frizuru

Nakon što je kosa već narasla I odlučili ste se za frizuru koju želite, vratite se u salon gdje ćete dogovoriti s frizerom o velu I dodacima koje ćete imati u kosi.

skin6skin12skin7

5. Dva mjeseca prije: Unajmite šminkericu I odradite probno šminkanje

Prepuštate li se u ruke profesionalcima, bitno je odraditi probno šminkanje. Pronađite fotografiju make up-a koji želite I odnesite ju u salon kako bi isprobali pristaje li vam taj make up. Tamo ćete dobiti dodatne savjete vezane za sitnice na licu, poput obrva, koje ćete možda morati popuniti, dakle, pustiti. Planirate li se sami šminkati, obavezno uvježbajte make up koji planirate nositi kako biste ga što preciznije nanijeli na dan vjenčanja.

skin10skin11skin9

Nastavit će se…

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3