Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Balonska eksplozija na vjenčanju


Baloni su opet cool! Pripremite svojim gostima iznenađenje kakvo će pamtiti. Balonska eksplozija je savršen odabir za to.


Radi se o velikom balonu koji je ispunjen manjim balonima. Što ćete staviti u manje balone i na koji ćete način zabavite svoje goste, sami odaberite. Unutar velikog balona možete staviti konfete koje će gosti nakon što se balon probuši sami morati ‘skupljati’. Zaigrajte s gostima igru tako da unutar velikog balona stavite manje balone gdje će samo jedan skrivati podvezicu te će svi muški neoženjeni gosti morati probušiti sve male balone ne bi li pronašli istu. Da igra bude još zanimljivija, nemojte ni staviti podvezicu u balon Smile Raspustite sitne balone za vrijeme prvog plesa, za vrijeme najbolje atmosfere, za ‘špicu’ u 4 ujutro.

baloneksbaloneks3

U svakom slučaju – balonska eksplozija te općenito baloni su nešto što može biti interesantan detalj u vašoj večeri koji će razveseliti i stare i mlade.

baloneks1

Vezani članci

Baloni na vjenčanjima?

Baloni na vjenčanjima?
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3