Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Prva vjenčanica Elizabeth Taylor na aukciji


Prva vjenčanica poznate Elizabeth Taylor uskoro će se naći na aukciji. Ovo je bio njezin prvi brak kada je sudbonostno da izrekla poznatom utemeljitelju lanca hotela Hilton, Conradu Hiltonu.


Bilo je to davne 1950, a Elizabeth je imala samo 18 godina. Biserko bijela satenska vjenčanica s potpisom Helen Rose, koja je dizajnirala i vjenčanicu Grace Kelly,  naći se se kao dio velike aukcije ‘Pop Culture’, a šuška se da bi cijena mogla doseći 50 000 funti. Haljinu iznimno uskog struka s ugrađenim korzetom i biserima te perlama,izrađivalo je 15 krojačica, a do danas se nije pojavila niti jedna kopija što vjenčanicu čini još vrijednijom.

Podsjetimo, vjenčanje mladog para je održano je na Beverly Hillsu. Brak je trajao samo 2. tjedna nakon čega je Elizabeth zatražila razvod zbog agresivnog i ‘nezgodnog’ ponašanja svoga muža, inače ovisnika o alkoholu, drogama i kocki. Elizabeth Taylor se udavala osam puta za sedam muškaraca.

Prva vjenčanica Elizabeth Taylor na aukciji

elizabethelizabeth3

ACR071625002

elizabeth1

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3