Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Za vrijedne: Tajne dobrog seksa


 

Rijetko koji par se toliko dobro klikne da cijeli svoj život uživa u dobrom seksu. Nakon što prođe zaljubljenost, dođu djeca, obveze I nagomilaju se godine života zajedno, parovi se često zasite jedno drugog I sam čin seksa stave u neki sasvim deseti plan. Da biste zadržali ili vratili dobar seks, morate se potruditi, a tajne dobrog seksa se kriju u vama samima I vašoj želji da ga uistinu imate.  Savjeti koji slijede će dobro doći I zadovoljnim ljubavnicima kako bi još više poboljšali svoj intimni odnos s partnerom.

1. Radite na iščekivanju

seksseks5

Dogovorite se da ćete određeni vremenski period, recimo tjedan dana, izbjegavati orgazam ili penetracijski seks. Malo se zadirkujte ljubeći se I držeći se za ruke. Postupno se prebacite na dodirivanje, milovanje zatim masturbaciju  pa oralni seks. Ali izbjegavajte orgazam. Na kraju tjedna se pohvatajte u luđačkom seksu I dozvolite si orgazam. Tjedan iza vas će pomoći da međusobno istražite erogene zone, ali I prekrasne osjećaje koje možete dijeliti pri intimnom odnosu.

2. Senzualna masaža

seks6seks8

Masaža pripomaže senzualnom seksu. Odličan je dio predigre, vrlo lagani početak, prepuštanje osjećaju trljanja jedne kože o drugu dok se uzbuđenje pojačava. Jednostavne masaže koje ne vode ka seksu također mogu raditi čudesa za seksualni život. Neseksualna masaža će vas upoznati s partnerovim erogenim I neerogenim točkama na tijelu, smanjiti će stres I potvrditi vašu intimnost.

3. Osjetila

seks9seks10seks11

Dobar seks obuhvaća sva osjetila, ne samo dodir. Mirisna ulja za masažu, glazba, svijeće, slušanje parterovog disanja, osjećanje okusa – također su erotični. Okusite svoga partnera pri ljubljenju, a ukoliko želite poigrajte se s nekom afrodizijačkom hranom kao što su jagode ili kamenice.

4. Seksi šaputanje

seksi12seksi13

Bilo da se radi o slatkim besmislicama ili seksi namjerama, šaputanje je vrlo uzbuđujuće I dodatni užitak. To ne mora nužno biti za vrijeme seksa ili predigre. Seksi telefonski razgovor će vas oboje razveseliti I učiniti vas nestrpljivima do susreta. Jednako tako mu možete poslati zanimljivu sms poruku ili e-mail.

5. Mastubacija

seks14seks7

Samostalna ili s partnerom, masturbacija je samo bonus za seksualni život. Istraživanje vlastitog tijela I seksualnih podražaja će samo pomoći da ih podijelite s partnerom. Mastrubiranje partneru će vam pomoći da saznate više o tome što ga uzbuđuje, a također je korisna opcija ako jedan od vas ne voli penetrativni seks ili imate različite seksualne želje. Razgovarajte o tome s partnerom.

6. Seksualne igračke

seksi14seksi15

Seksi igračke su odličan izbor za oživljavanje zamrlog seksualnog života. Možete koristiti vibratore, lubrikante, kuglice, dildove. Isprobavanjem pronađite što vam najviše odgovora kako biste u tom uživali, a samo isprobavanje će već biti dovoljan pomak u intimnom zbližavanju.

7. Knjige o seksu

seks19seksi18

Postoje mnoge knjige I vježbe koje vam mogu pomoći da upotpunite svoj intimni život bez obzira na vaše godine, spol, ukus ili seksualnu orijentaciju. Posudite u knjižnici jednu I proučite kako se sve može dodatno povezati s partnerom I začiniti seksualni život.

8. Podijelite seksualne fantazije I želje

seks12seks20

Svi mi imamo je jedinstvene želje I fantazije kada se radi o seku. Nemojte se bojati podijeliti ih s partnerom. Uživajte međusobno u seksualnim tajnama, otkrivanjima I prepustite se uživanju u potpunosti – ipak se radi o osobi koju volite I s kojom sve dijelite.

9. Pazite na higijenu

seksi16seksi17

Dakle, pazite na higijenu. Nemojte pretjerivati, posebno ne sa sapunima I gelovima za tuširanje koji I nisu predviđeni za intimno pranje, ali briga o higijeni intimnih, kao I ostalih dijelova tijela je vrlo bitna I privlačna. Parfemi su također, u umjerenim količinama, odličan afrodizijak (sjetite se Axe reklame).

10. Opustite se

seks1seks15

Ženama je teško misliti samo na jednu stvar tako se često dogodi da za vrijeme seksa razmišljaju o drugim nebitnim stvarima, poput usisavanja ili peglanja. Nemojte to raditi. Opustite se, razmišljajte o svom partneru, o onome što vam radi, što bi vi radili njemu I pretvorite  se u seksi zavodnicu koja sigurno samo čeka da bude probuđena u vama. Nakon ovih savjeta, sigurno će biti probuđena već večeras. Smiješak

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3