Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Bronzer: Upotpunite ljetni make up


Iako je ljeto na izmaku, još uvijek se mogu hvatati posljednje zrake sunca kada je potpuno nepotreban teški make up. Za savršen ljetni make up već smo spominjali toniranu kremu, korektor ili osvjetljivač, a da bi upotpunili izgled, moramo spomenuti i bronzer.


Bronzer je još jedan bitan sastojak za potpun ljetni make up jer ujednačava ten bez potrebe za puderom. Osobama svijetle puti sama pomisao na bronzer često se doima neprirodnom i umjetnom ali tome nije tako; ključ je kao i u većini make up tehnika, u odabiru prikladne nijanse. Svijetloj puti najbolje će odgovarati bronzeri medenih i breskvastih tonova, srednje tamnoj puti oni bakrenih ili zemljanih tonova, dok će za tamnu put bronzer čokoladnih, jantarnih i zlatnih tonova sa shimmerom biti odličan izbor.

bronzer2bronzer1

Pri nanošenju, nemojte se koncentrirati isključivo na obraze; velikim kistom nanesite bronzer duž ruba vlasišta, preko jagodica prema nosu te duž čeljusne kosti. Nakon toga, bez ponovnog umakanja kista u bronzer, prijeđite kistom duž nosa i preko vrata.Ovakvim nanošenjem bronzera cilj je simulirati prirodan osunčan sjaj lica, a ne ga potamniti. Aplikator koji ste dobili s bronzerom možete slobodno baciti, obično je četkica premala i pretvrda . Veći kist za puder u prahu ili kist za rumenilo će pokupiti manje praha jer je mnogo gušći, te će samim time naneseni bronzer izgledati prirodnije Za večernji izgled lice se uz bronzer može naglasiti osvjetljivačem u prahu ili shimmerom koji se nanosi na gornji dio jagodica i na gornji kapak ispod obrva za glamurozan look.

Ana Benzon

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3