Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

U modi: Prirodna mladenka


Prirodan make up je osobito pogodan za mladenke koje se ne šminkaju svaki dan, ali svoje vjenčanje ipak žele 'začiniti' s malo šminke. Osim toga, ovaj je prirodni maka up jedan od glavnih trendova sezone pa ga neće zaobići ni mnoge 'prave' šminkerice. Boje lososa, breskve i marelice temeljne su boje za ovaj look, ali ga za potrebe vjenčanja dopunite s highlighter puderom ili shimmerom kojeg nanosite na vrh jagodica i duž sredine nosa.


Kako bi dobili dojam punijih usana, vizažisti koriste trik s highlighterom: tik iznad gornje usne nanose malu količinu bijelog ili svijetloružičastog highlightera koji privlači poglede na gornju usnu i čini je punijom.

prirodanmake2

Pastelnom sjenilu pridružite intenzivniju nijansu ruža, ove sezone su 'in' sve nijanse ružičastih ruževa. Uz preciznu crtu crnim tušem, očima dodajte dramatičnost i dubinu kombinirajući pastelno sjenilo s tamnijom komplementarnom nijansom na pregibu kapka i u vanjskom kutu oka. Nanesite bijelu olovku na unutrašnji dio donjeg kapka kako bi vizualno otvorili oko i dali svježinu licu. Shimmeri i bronzeri neka vam budu pri ruci, nanesite ih na lice, dekolte i ramena.

prirodanmakeprirodanmake1

Ne zaboravite, iako je u pitanju prirodan make up, on zahtijeva također puno rada i šminke, te pokoji stručni savjet profesionalca.

Ana Benzon

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3