Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Mladenka u nježnom romantičnom izdanju


U modi je prirodna, romantična, nježna mladenka. Zaboravite teške slojeve nepotrebnog materijala i naglasite svoje prirodne atribute jednostavnim linijama, kako u haljini, tako i u make up-u, frizuri, ali i detaljima poput buketića, odnosno ‘nebuketića’ nego vjenčića na glavi.


Prijedlog za takav, romantičan i nježan izgled upravo je fotoshooting nastao u suradnji nekoliko profesionalaca iz svijeta vjenčanja. Dvije prekrasne vjenčanice iz salona Penelope.  Romantična mladenka ne može pogriješiti s čipkom i tilom, a kroj je vrlo jednostavan, bilo da se radi o sirena ili balskom kroju.

Umjesto klasičnog buketića, predlažemo vjenčić od cvijeća koji možete nositi na glavi ili oko vrata. Make up je lagan i nenapadan s naglaskom na oči, a usne su obojane nježnim ružem boje breskve.

Romantična mladenka u nježnom izdanju

romantictenaromantictena1

romantictena3romantictena4

romantictena5romantictena6

romantictena7romantictena8

foto: Karmen Poznić (Oblak Photography) // make up: Tena Bašić // model: Ana Marija Cajner (Talia modeli)  // vjenčanice: Penelope vjenčanice  // cvijeće: Paulina dizajn vjenčanja

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3