Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Slatka jesen na svadbenom stolu


Ne treba biti veliki lumen da se zaključi koji su to deserti u popularni u najplodnije doba godine. Kada je u pitanju svadbeni desertni stol na jesenjem vjenčanju tu će se zateći jabuke, kruške, dunje, kestenje, orasi, lješnjaci i slični plodovi čije slastice u kombinaciji s raznim začinima jednostavno obožavamo!


Iskoristite jedinstveno vrijeme kao što je bogata jesen i servirajte gostima kesten pire sa šlagom koji će poslužen u visokim elegantnim čašama razbiti monotoniju tacni s kolačima.

dumba6

S mufffinima se možete igrati na raznorazne načine. Ne sumnjamo da će ove slastice bojom, okusom i izgledom savršeno upotpuniti izgled svadbenog stola u jesen.

dumba17

Od jabuka, klasika  izuzetno popularnog u kolačima, krušaka ili dunja napravite štrudlu, prhku pitu ili mirisni i sočni kolač s kremom i cimetom, nezaobilaznim začinom za slastice  u jesen.

dumba12

Topljena čokolada pristaje svakom godišnjem dobu, a odlučite li se za fontanu u jesen, nećete pogriješiti. Vaši će gosti tako u nju moći umakati sezonsko bobičasto voće primjereno za jesen poput grožđa ili kupina.

dumba15

Iznenadite svoje goste neuobičajnom tortom od bundeve. Bilo da je spravljena u kombinaciji sa sirom, kao poznati cheesecake gdje će priču zaokružiti vama omiljeni suhi keksi i neodoljivi karamel ili u kombinaciji s egzotičnim cimetom i đumbirom posluženo s tučenim vrhnjem.

dumba16dumba11

Od oraha načinite baklavu ili orehnjaču čijem će prhkom okusu teško tko moći odoljeti.

dumba13

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3