Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

5 grešaka za vjenčani make up


Ana Benzon nas danas savjetuje koje su to greške za vjenčani make up koje je svakako potrebno izbjegavati. Bilo da se sama šminkate ili predajete u ruke profesionalki, nije loše pogledati gdje se najviše griješi prilikom nanošenja šminke.


1. Kriva nijansa pudera

Očiti, s nekoliko metara vidljivi sloj pudera, za nekoliko nijansi tamniji od ostatka lica i vrata je nešto što si nijedna mladenka za svoj vjenčani make up ne bi trebala dopustiti. Sama svrha pudera je ujednačiti ten i ispraviti nepravilnosti i stvoriti idealnu podlogu za make-up.

2. Slijepljene trepavice

Neke žene jednostavno nisu obdarene prirodno dugim i uvijenim trepavicama, dok drugima trepavice nikad nisu dovoljno dugačke. Neovisno o tome kojoj skupini pripadate, kilogram maskare i slijepljene trepavice su neoprostiva greška, posebice uz toliki izbor maskara na tržištu.

vjencanimake

3. Klaunovsko rumenilo

Ključ prirodnog ružičastog sjaja na obrazima je izbor dobre nijanse, lagana ruka pri nanošenju i kist za rumenilo. Aplikator koji ste dobili s rumenilom odmah i bez razmišljanja bacite jer ćete i sa najjeftinijim zaobljenim kistom za rumenilo postići bolji efekt nego s malenim, nepraktičnim aplikatorom. Pri nanosu rumenila, vodite se motom "manje je više".

4. Neprirodne obrve

Obrve su jedna od ključnih karakteristika svakog lica i svako pretjerivanje u njihovom oblikovanju će se katastrofalno odraziti na cjelokupni dojam. Obrve se popunjavaju s mat sjenilima ili olovkom u nijansama sive ili smeđe, nikako crne.

5. Pretjerivanje s olovkom za usne

Savjet vizažista za vjenčani ili bilo koji drugi make up glasi: želite li vizualno povećati usne, olovkom iscrtajte liniju van prirodnog ruba usana te prostor popunite ružem. Ovo je točno, no samo ako je razmak od umjetne do prirodne linije zaista - minimalan.  Pretamna olovka za usne u kombinaciji sa svjetlijim ružem jednako je neoprostiva.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3