Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ornela Vištica zablistala u spotu Argentum srebrnarnica!


Jedna od najtalentiranijih mladih glumica u Hrvatskoj, Ornela Vištica, zasjala u novom spotu Argentum srebrnarnica!


Ponosna što je zaštitno lice ovog hrvatskog branda za prodaju nakita, Ornela Vištica je izjavila: „Suradnja s Argentumom traje već drugu godinu i neću skrivati da mi je drago što su upravo mene odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Obožavam nakit -  obožavam ga isprobavati, poklanjati, dobivati i svakodnevno nositi, pa čak i kada plešem. Smatram da je svaka žena puno ljepša upravo s nakitom, nakit je oduvijek bio idealan dar za poklanjanje u svim prigodama, a kolege me često pitaju čije to  dragocjene ukrase poput srebrnih naušnica i raznovrsnog prstenja svakodnevno nosim. Meni nakita nikada dosta!“.

ornela

Obzirom na to da Argentum ima više od 50 srebrnarnica u Hrvatskoj, nakit koji u spotu nosi Ornela zasigurno će u kratkom roku „planuti“ iz poslovnica. Naime, srebrni nakit se oduvijek smatrao modernim, ali upravo je Argentumova prošlogodišnja kampanja naziva „Nakit Veličanstveni“ i njihova u Hrvatskoj izrađena linija raskošnih artikala napravila pravu revoluciju u branši. Takozvani „Hurrem“ prsteni i naušnice prodavali su se ne samo u Argentumu već i u drugim poslovnicama diljem zemlje te neočekivano povećali prodaju artikala od plemenitih kovina u čitavoj zemlji. Artikli iz linije „Nakit Veličanstveni“ još uvijek su popularni kao što će sigurno biti i oni koje u novom Argentumovom spotu nosi Ornela Vištica. Naime, idealan spoj tradicionalnog i modernog u asortimanu Argentum srebrnarnica pokazao se dobitnom kombinacijom koja se savršeno uklapa u modne trendove koji su zavladali svjetskim modnim pozornicama.

Mlada glumica je  i emocionalno vezana upravo za jedan Argentumov prsten. „Posebno mjesto u mom srcu zauzima jedan prelijepi prsten sa zelenim kamenom optočen cirkonima koji me podsjeća na jednu osobu i posebno lijepe trenutke u mom životu. Taj prsten uopće nisam skidala posljednje dvije godine, a danas ga čuvam u posebnoj kutijici“, tajanstveno je rekla Ornela.

Spot možete pogledati ovdje, a više o cijeloj kolekciji na stranici Argentuma.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3