Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Reflexion - foto studio za vjenčanja nove generacije


Brojni zadovoljni klijenti, iznimna kvaliteta, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju te kontinuirano usavršavanje kako bi uvijek bili u korak s vremenom, samo su neke odlike studija Reflexion. Riječ je o foto studiju koji osim u fotografiranju i snimanju vjenčanja, ima bogato iskustvo u umjetničkoj i modnoj fotografiji.


Iako su sami počeci rada foto studija vezani uz grad Varaždin, svoje područje djelovanja studio je danas proširio na gotovo cijelu Hrvatsku, ali i šire. Velik broj profesionalno odrađenih vjenčanja kako u Hrvatskoj, tako i izvan njezinih granica, govori o njihovoj kvaliteti i predanosti ovom poslu. Zadovoljan klijent na prvom im je mjestu, stoga njihov rad karakterizira individualan pristup i originalnost svake fotografije, što je i njihova glavna prednost.

reflexion3

Uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu u pravo vrijeme

reflexion

Cilj studija Reflexion je snimiti i ovjekovječiti najdragocjenije trenutke u nečijem životu. Bilo da je riječ o vjenčanju, proslavi ili značajnom događaju drugog tipa, njihov je cilj uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu u pravo vrijeme. I to je ono što ovaj foto studio izdvaja od drugih.

reflexion2

Kombiniranjem svojeg znanja, energije i strasti, stvorili su ime koje iza sebe ima velik broj zadovoljnih klijenata, što im predstavlja dodatnu motivaciju za rad. Kreativnost i stalno ulaganje u najmoderniju opremu omogućuju foto studiju da sve svoje postavljene ciljeve uvijek i ostvari.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

reflexion1

Svoje bogato iskustvo studio Reflexion stekao je u snimanju i fotografiranju vjenčanja. S obzirom da je riječ o jednom od najvažnijih događaja u životu, trude se da njihovi radovi uhvate svaki bitan trenutak i emociju, u čemu uvijek i uspiju. Njihove fotografije pričaju priču te na taj način omogućuju mladencima da u ovim dragocjenim trenucima uživaju cijeli život.

reflexion4

I dok se kod fotografiranja trude vjerno prikazati svaki trenutak, kod snimanja vjenčanja svjesni su neponovljivosti nekog događaja. Iako su trud i strpljenje nužni dijelovi ovog posla, to im ne predstavlja problem već zadovoljstvo, jer im je povjerenje klijenta na prvom mjestu. Kao što veliku pažnju i brigu posvećuju samom fotografiranju i snimanju vjenčanja, jednak trud ulažu i u odabir i obradu samih fotografija.

Kvaliteta prepoznata izvan granica Hrvatske

reflexion6

Koliko su radovi studija Reflexion cijenjeni, govori činjenica da su svoje područje djelovanja proširili i na inozemstvo. Njihova profesionalnost, dosljednost i originalnost prepoznata je i izvan granice Hrvatske. Osim fotografiranja vjenčanja, primjerice, u Veneciji, tome u prilog govore i brojne osvojene nagrade među kojim je i prestižna Zlatna nagrada koju dodjeljuje međunarodna asocijacija profesionalnih fotografa SWPP (The Society of Wedding&Portrait Phofographers) sa sjedištem u Engleskoj. Spomenutu nagradu studio Reflexion osvojio je u veljači 2012. godine sa fotografijom iz kategorije vjenčanja, koja je snimljena ispred varaždinske crkve Dobrog pastira. Objavljena je na web stranici i u časopisu Professional Image maker na čiji se natječaj mjesečno prijavljuje više od 1300 fotografa iz cijelog svijeta u 25 različitih kategorija.

Sve ovo dokaz je da je Reflexion doista foto studio nove generacije koji će svaki događaj učiniti jedinstvenim, neponovljivim i spektakularnim, a za dodatne informacije svakako posjetite njihovu web stranicu.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3