Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Uradi sam: Božićne dekoracije


Božić je pred vratima i krajnje je vrijeme da se date u posao dekoriranja. Ukoliko su vam dosadili prošlogodišnji ukrasi, potrudite se ove godine, nešto sami izraditi. Da to i nije toliko komplicirano, dokazuju jednostavne, ali efektne božićne dekoracije by Lela design kakve svatko može napraviti kod kuće!


Sve što vam je potrebno za ove božićne dekoracije su obična staklenka, mala svijeća te umjetni snijeg. Ukoliko nemate umjetnog snijega, dobro će poslužiti i kokos u prahu kojeg bi svaka domaćica trebala imati u svojoj kuhinji. Za ostale materijale budite kreativni – grančica bora, špaga, malo cimeta. Sasvim dovoljno za prekrasnu dekoraciju koju ćete napraviti u par poteza.

lela

Prošećite ulicom pa ukradite koju ideju ili grančicu nekog grma – božikovina ili manji češer biti će odličan izbor, a u kuhinji pronađite osušenu koricu naranče, zvjezdasti anis ili nešto prikladno što vam padne na pamet!

Kako se ove božićne dekoracije izrađuju vrlo jednostavno, napravite ih nekoliko te dekorirajte stol ili prozor te uživajte u blagdanskom ugođaju.

design: Lela design

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3