Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ideja za super poklon: Aparat za kokice


Odlazak na vjenčanje nekima zna predstavljati pravi problem. Što pokloniti mladencima? Oni već imaju skoro sve, a vi biste htjeli biti inovativni i posebni te im pokloniti nešto što će ih ‘vječno’ podsjećati na vas.


Možda imamo rješenje! Aparat za kokice. Ali kakve kokice, kokice sa stilom! Ovaj Klarstein Volcano 300W aparat za kokice napravljen je u stilu zlatnog filmskog doba pedesetih godina.  Da ne govorimo o njegovim detaljima (brzo se zagrijava, kokice se ravnomjerno peku bez lijepljenja…), sam nostalgični dizajn ovog aparata s ugrađenim svjetlima impresionirati će sve vaše mladence, a zatim i njihove goste.

famtastik

Ovaj aparat za kokice svakako je primjeren poklon za vaše prijatelje ili rodbinu, što dizajnom, što cijenom, što inovativnošću, a definitivno je nešto što će ih uvijek podsjećati na vas. Uz sam aparat možete poslati i poruku tipa: ‘Znamo tko će sada organizirati filmske večeri’ aludirajući na to da se više družite s novopečenim bračnim parom.

famtastik1

Ovaj aparat za kokice možete nabaviti na Famtastic.hr

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3