Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Hot&Cold by Fashion Disorder


Osječki modni brend Fashion Disorder predstavlja novu proljetnu kolekciju pod nazivom "Hot&Cold".


Modna dizajnerica Manuela Lovrenčić svoju novu kolekciju nazvala je"Hot&Cold" povezujući tamne i hladne tonove s vedrim i živim bojama stvarajući razigranu dinamiku između fluidnih i teških tkanina.

hotncold1

 

Ta modna simbioza rezultirala je kombinacijama chic & edgy varijacijama za proljeće u užurbanom gradu. Nova kolekcija već se nalazi na policama Fashion Disorder ateliera na prvom katu Name.

hotncold2hotncold3

 

Stvarajući nenametljiv i unikatan stil girly kombinacija i street style-a njezine kreacije prilagodljive su različitim stilovima, što je potvrdio širok spektar zadovoljnih klijentica diljem Hrvatske, budući da Fashion Disorder uspješno posluje i online.

hotncold6hotncold7

 

Ova kolekcija snimljena je na atraktivnoj lokaciji u Baranji, a Manuela se odlučila za ponovnu suradnju s mladom i uspješnom osječkom glumicom Katarinom Baban, s kojom je već surađivala na nekoliko projekata. Fotografije kolekcije potpisuje Sanja Martinović Marjanović, za šminku se pobrinula Ivana Šabanović, a frizuru Beauty studio Excelsior.

hotncold8

 

Manuela je prošle godine po prvi put nastupila na prestižnoj modnoj platformi Cro-a-Porter-u, zajedno s osječkom dizajnericom Marinom Jerant, gdje su predstavile izvrsno prihvaćeni kolekciju "Skin4Rebels".

S obzirom na odličan uspjeh kolekcije Manuela i Marina nastupit će zajedno ponovo  s novom kolekcijom na istom eventu u travnju.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3