Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Peti po redu: Wedding Expo sajam


17., 18. i 19.10.2014. u shopping centru Westgate održava se peti po redu Wedding Expo sajam s više od 140  izlagača. Tijekom ta tri dana moći ćete se upoznati s najboljim profesionalcima iz industrije vjenčanja.


Najveći sajam vjenčanja na ovim prostorima peti put zaredom predstavit će sve najbolje. Westgate, smješten nedaleko od hrvatsko-slovenske granice, bit će prepun predstavnika slastičarnica, cateringa, vjenčanica, pozivnica, zlatarni, fotografa i snimatelja, cvjećara, restorana, hotela, šatora, limuzina, glazbenika, rasvjeta, odijela i drugih.

expoo

Wedding Expo će se rasprostrijeti po cijelom shopping centru, a održavat će se promocije i prezentacije noviteta u industriji mode i ljepote te svega vezanog uz vjenčanja, a moći će se ostvariti i brojni popusti na razne usluge vezane uz svadbu.

Uz klasičan sajam vjenčanja, održati će se i Late night shopping, mjesečni vikend shopping uz posebne popuste i sniženu cijenu pića od 50%. Prva četiri sajma imala su 150 izlagača i prosječno 80.000 posjetitelja. Posjetiteljima je ponuđen besplatan parking i ulaz na sajam, besplatan prijevoz autobusima s lokacija u Zagrebu i Hrvatskoj, dodatne ugostiteljske i trgovačke usluge, besplatni Katalog koji se u 15.000 primjeraka dijeli na sajmu, modne revije, frizerske prezentacije, šminkanja i drugo.

Wedding City je inače prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Sajam vjenčanja, kao cjelogodišnji koncept, smješten je u Westgate Shopping Cityju, Zaprešička 2, Donja Bistra. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda, VIP usluga na 760m2, u čak 20 salona nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani i drugi.

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3