Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Što je short Wedding Film?


Osim fotografiranja i snimanja vjenčanja, u foto i video svijetu pojavilo se nešto novo. To je short Wedding Film, “sitnica” koju ćete uvijek moći nositi blizu sebe kako biste se prisjetili trenutaka vašeg vjenčanja.


Short Wedding Film jedinstveni je prikaz vašeg vjenčanja od otprilike 10 minuta koji je rađen na moderan cinematic način i zanimljiv je proizvod u ponudi foto i video usluga kod vjenčanja.Tako ćete uvijek moći pogledati i ponovo doživjeti taj dan u vrlo kratkom vremenu. Wedding film i Trailer dolaze i u varijanti za vaše mobitele ili tablet računala te više niste ograničeni za pokazivanje vašeg vjenčanja samo na DVD uređaju kod kuće. U svako vrijeme možete pokrenuti svoj film i ponovo proživiti te trenutke ili ga pokazati prijateljima na kavi. Wedding film je proizvod sam za sebe i ne radi se o highligts-u ili best moments nego o uratku koji zamjenjuje Vaš klasičan DVD.

snimakk

Cilj short Wedding Filma je prenijeti priču, odnosno vaše emocije toga dana. Idealan je za mladence koji ne vole klasične DVD-e ili sjediti predugo pred televizorom, a žele doživjeti atmosferu svoga dana.Cinematic style znači da se snima DSLR-om (fotoaparat) koji omogućuju korištenje vrlo kvalitetnih objektiva te njihovo mijenjanje. To daje ako se pravilno koristi uz ostale elemente “filmski izgled” vašeg snimljenog materijala umjesto običnog “video” izgleda.  Također, short Wedding Film je puno dinamičniji od klasičnog DVD-a. Tu dolazi do izražaja kreativnost onoga tko snima, kako u načinu snimanja tako i u samoj obradi. Kadrovi se ne slažu bez smisla i ne služe demonstraciji alata nego imaju svoj smisao i služe svrsi.rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3