Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Wedding Expo VI. Westgate


Sajam vjenčanja Wedding Expo, Westgate, već šesti put otvara svoja vrata. Nakon novogodišnjih blagdana i siječanjskih popusta, dolazi veljača - vrijeme za zaljubljenje.  Tjedan nakon romantičnog Valentinova parovi se imaju priliku ruku pod ruku prošetati Westgate shopping cityjem i u tri dana uživati u ponudi za i oko vjenčanja.


Posjetite Wedding Expo, Westgate, sajam vjenčanja od 20.-22. veljače  i doživite svijet vjenčanja. Sajam je posebno privlačan mladencima, i onima koji će to tek postati, te njihovoj pratnji zbog velike i kvalitetne ponude i prigodnih popusta koje prati i zanimljiv zabavni program. Na sajmu će izlagati više od 150 izlagača -
od djevojačkih i momačkih večeri, organizatora originalnih prosidbi i vjenčanja preko restorana, hotela i sala za svadbene svečanosti, prigodne glazbe, ukrasa, rasvjete, najfinije luksuzne gastronomske ponude, vjenčane i svečane odjeće i obuće te accessoiresa do beauty ponude, papirnate konfekcije, foto i video produkcije, prijevoza i putovanja.

Wedding Expo VI.

Redovito su gusto posjećene i Wedding Expo modne revije koje se održavaju tijekom sajma uz značajnu popraćenost medija i posjetitelja iz Hrvatske i regije. Ulaz na Wedding Expo, kojemu tepaju i da je najljepši sajam vjenčanja zbog estetike kojom ga prate organizator i izlagači, je besplatan, a u tri dana ga posjeti i do 80.000 posjetitelja. Uz besplatan parking u garaži, dostupan je i besplatan prijevoz Westgate autobusima iz Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske.

Wedding Expo VI.

 

Wedding Expo, Westgate, organizira Wedding City, prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 760m2 nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Martina Felja, Pronovias, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Ana Milani, Tanya Grig, White by Wedding City i dr. 

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3