Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Helena Delirium prirodna kozmetika


U današnje vrijeme treba brinuti za zdravlje. Pazimo što jedemo, redovito vježbamo, klonimo se cigareta. No, razmislite je li ono što svakodnevno stavljate na svoje tijelo dovoljno kvalitetno za vas? Je li dekorativna i preparativna kozmetika dovoljno provjerena da ne strahujete od posljedica koje ona može nositi? Helena Delirium prirodna kozmetika je možda odgovor na ovo pitanje.


Žene su pomalo i zaboravile da briga za zdravlje uključuje i proizvode koje nanosimo na svoje tijelu. Kako već živimo u poprilično zagađenom svijetu, koji šteti našoj kosi i koži, trebale bi malo više pažnje posvetiti proizvodima koje svakodnevno (u malim količinama) nanosimo na svoje tijelo.
Kreme za lice, kreme za tijelo, gelovi za tuširanje, dezodoransi... Sve su to proizvodi koji u sebi, bez obzira na cijenu, sadrže premalo prirodnih, a previše kemijskih sastojaka koje svakodnevno nanosite na svoju kožu koja ih apsorbira u vaše tijelo. 
 Kako se ne bi zamarali koji to proizvodi sadrže isključivo prirodne sastojke, a koji u određenim postocima, preporučujemo kupovanje isključivo prirodne kozmetike koja se izrađuje po naružbi, ima vrlo ograničen rok trajanja i samo nekoliko prirodnih sastojaka.

Helena Delirium prirodna kozmetika

Helena Delirium prirodna kozmetika upravo djeluje na taj način. Kvalitetne formule odabranih prirodnih sastojaka koji su provjereni, čisti i visoko kvalitetni. Svaki proizvod Helena Delirium sadrži popis proizvoda od kojih se sastoji, a u kvalitetu samih sastojaka se možete uvjeriti raznim certifikatima koje proizvođači pojedinih sastojaka posjeduju. 

Helena Delirium prirodna kozmetika
Proizvodi su iznmimni svježine jer se radi po narudžbama i u manjim serijama. Tako će se vaša krema za lice izraditi, primjerice, danas kako biste ju već sutra počeli koristiti.Osim što Helena Delirium prirodna kozmetika nudi pravo osvježenje za vaše lice i tijelo, cijene su dovoljno pristupačne kako bi si svatko mogao priuštiti prirodnu čarobnu mackalicu bez kompromitiranja kvalitete. Naravno, već znamo da se u kozmetičkom svijetu ponajviše plaća ime i brend, a tek onda kvaliteta koju nudi.
 
Helena Delirium prirodna kozmetika

Svakako je bitno spomenuti kako se Helena Delirium prirodna kozmetika posve pridržava etičkih načela koja obuhvaćaju ne izrabljivanje životinja te kupovinu sastojaka koja podupire fair trade i lokalne proizvođače. Proizvodi, kao niti sastojci nisu testirani na životinjama te niti jedan proizvod ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla (što uključuje i pčelinji vosak).

Helena Delirium prirodna kozmetikaHelena Delirium prirodna kozmetika

Javite nam se! Helena Delirium prirodna kozmetika
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3