Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Severina Kojić: Moje srpsko vjenčanje!


Severina nam je napokon uplovila u bračne vode. Ovaj vikend je održana prava balkanska svadba godine, s kajmakom, pljeskavicama i lukom pod nazivom 'Moje srpsko vjenčanje'.


Vjenčanje u kojem je glavnu ulogu mladenke odigrala Severina dok je mladoženja bio Igor Kojić održano je u Crowne Plaza hotelu u Beogradu.  Podsjetimo, balkanskom/srpskom vjenčanju je prethodilo tajno vjenčanje u Istri, gdje je pjevačica 25.rujna izrekla sudbonosno 'da' u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Severina Kojić: Moje srpsko vjenčanje

Svadba na kojoj je ugošteno preko 600 gostiju je zatvorena za javnost tako da je bilo teško doći do fotografija. Ono što je poznato jest ideja balkanskog vjenčanja po uzoru na 'Moje grčko vjenčanje'. Severina je preuzela prezime svoga novopečenog supruga te je sada poznata kao Severina Kojić.

Severina Kojić: Moje srpsko vjenčanje

Mladenci su se dovezli u okićenoj bijeloj Zastavi 101. Na svadbi su se našli mnogi poznati - Maja Šuput, Željko Joksimović, Goran Karan, Petar Grašo, Lepa Brena...

Severina Kojić: Moje srpsko vjenčanje

Za fotografiranje vjenčanja mladenci su angažirali Mihoci Studio, a za dekoraciju svadbenog prostora zadužen je Boris Ružić.

Severina Kojić: Moje srpsko vjenčanje

Na vjenčanju su posluženi razni balkanski specijaliteti - roštilj, kajmak, ajvar...

foto: Facebook
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3