Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Photo booth: Zabava i instant uspomena


Vjenčanja su oduvijek okupljanja na kojima se škljoca fotoaparatima te za one koji ne vole pozirati prave noćne more. Ali napokon se i tomu doskočilo. Photo booth ili foto kabine savršen poklon za goste, a sinonim su za instant zabavu i uspomenu koja će opustiti i najukočenije goste.


Photo booth je foto kabina za jednu ili više osoba, zatvorena zavjesama kako bi omogućila maksimalnu opuštenost u poziranju. Osim odlične zabave i atmosfere koja nastaje u kabini, dodatno veselje čine instant fotografije koje ostaju na trajnu uspomenu gostima. Gostima su na raspolaganju razni rekviziti koji, a osim izrade fotografija, photo booth nudi i mogućnost objave istih već u trenu izrade na raznim društvenim mrežama. 


foto: Photo Boothique

Iako je ovakav način usluge prisutan u svijetu vjenčanja već dugi niz godina, kod nas je tek otkriven, ali zato uvijek rado viđen na raznim okupljanjima.
Foto kabina se unajmljuje i postavlja po vašoj želji, a može biti personalizirana, jednako kao i same fotografije. Osim što instant fotografije s vjenčanja mogu ponijeti kući, vaši gosti ih mogu pohraniti u knjigu dojmova koja će ostati vama na uspomenu. 


foto: Photo Boothique

Osim za vjenčanja, photo booth ili foto kabina se iznajmljuje za sve ostale prigode, poput rođendana, proslava, godišnjica, a uvijek su rado viđene i korištene. 

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3