Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Prirodne kremice: Shea maslac i kokos


Već smo govorili o vrijednosti prirodnih proizvoda te zašto su prirodne kreme za lice i tijelo sve traženiji proizvod. Sada ćemo vam otkriti što je shea maslac i zašto je kokos dobar za kožu. 


Shea maslac je čuven po zacjeljujućim svojstvima, pogodan za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju. Smiruje upale, daje koži elastičnost, regenerira, zacjeljuje i dubinski hrani. Najpoznatiji je shea maslac iz afričke zemlje Burkina Faso koje proizvodi udruženje žena koje na taj način stvaraju bolje životne uvjete uz pomoć fair trade trgovine. 


Prirodne kreme: Shea maslac i kokos


Kokos
opet daje koži fini miris te nježno hrani kožu, omekšava ju i umiruje. Pomaže dehidriranoj koži tako da joj vraća sjaj i zaglađuje te umiruje crvenila. 

Prirodne kreme: Shea maslac i kokosKombinacija ove dvije namirnice je vrlo česta jer se kokos i shea maslac savršeno nadopunjuju i čine idealan odabir prirodne kreme za lice i tijelo. 

Prirodne kreme: Shea maslac i kokos

Preporučujemo kremu By The Sheaside u proizvodnji Helena Delirium kozmetike. Ova prirodna krema je na bazi shea maslaca, a uz kokos sadrži palmarosu, lavandu, cinkov oksid i vitamin E. Palmarosa potiče regeneraciju stanica i djeluje antibakterijski, vitamin E ima anti-age svojstva, a cinkov oksic smiruje iritiranu kožu i štiti od UV zračenja. 
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3